General

14 dage/13 nætter ⇒ 1 nat i fly – 2 nætter i Delhi – 1 nat i Agra – 2 nætter i Ranthambore – 2 nætter i Jaipur – 1 nat i Jodhpur – 2 nætter i Udaipur – 1 nat i Mumbai – 1 nat i fly

Vi starter rejsen gennem Indien i Delhi, i den nord-østlige del af landet. Vi kører mod syd-vest, hele vejen ned til Mombai og på vejen ser vi de smukke templer og storslåede paladser og man kan ikke lade være med at drømme sig ind i en tid hvor Maharajaen herskede i forgyldte paladser, farvestrålende interiør og vidunderlige haver.

Dagsprogram

Dag 1 - Ankomst - Delhi
afrejse fra Danmark og første nat tilbringes i flyveren.

Dag 2 - Ankomst - Delhi
Ankomst til Delhi lufthavn.
Vi bliver budt velkommen til Indien af vores repræsentant. Han hjælper med baggage og kører med til hotellet hvor vi checker ind.
Overnatning på hotellet.

Dag 3 - Delhi
Morgenmad kl. 07.30-08.15. Vi starter dagens udflugt kl. 08.30 til Old Delhi. Vi starter med at tage til det storslåede Red Fort- et vidunder i rød sandsten, bygget på bredden af floden Yamuna af Mughal, kejser af Shahjahan. Vi besøger herefter Raj Ghat, et mindesmærke for Mahatma Gandhi. Vi tager videre til Jama Masjid - den største moské i Indien og kører forbi Chandni Chowk der engang var Mughal Royaltys kejserlige allé og som i dag er det travleste kommercielle område i byen. Her kan du nyde en tur I Rickshaw gennem Chandni Chowk og få en forsmag af den orientalske stemming i basaren.

Frokostpause på lokal restaurant i mellem 12.30-13.30.

Efter frokost er der tur til New Delhi-. Vi besøger Qutab Minar, en murstens minaret fra det 12. århundrede på 120 meter og dermed den højeste murstens mineret i verden samt den smukke jern søjle, som har modstået tidens tand og ikke har rustet, selv efter 1500 år. Vi kører igennem India Gate (krigsmindesmærke dedikeret til liv for Lais ned af indiske soldater), præsidentens residens – det tidligere Vicero Palads, Parlamentsbygningen og sekretariatet bygningerne - en interessant blanding af den victorianske og 20. århundredes arkitektur. Overnatning på hotel.

Dag 4 - Delhi - Agra (205km)
Der er morgenmad mellem kl. 07.30-08.30. Efter morgenmaden omkring 08.30 kører vi til til Agra. Ved ankomst til Agra chekker vi ind på hotellet.

Frokost pause på lokal restaurant kl. 13.30-14.30.

Eftermiddags besøg til den verdensberømte Taj Mahal bygget af Shahjahan i 1648 til minde om hans dronning Mumtaj Mahal at forankre hendes jordiske rester. Dette arkitektoniske vidunder er et perfekt proportioneret mesterværk dekoreret med hvid marmor, der bevidner de 20.000 håndværkere bragt sammen fra Persien, Tyrkiet, Frankrig og Italien, og det tog 17 år at fuldføre dette 'Kærlighedsdigt i marmor'.

Vi besøger også Agra Fort, bygget af kejser Akbar årene 1565 - 1573 med sin labyrint af gårde, moskeer og private kamre. De fleste af bygningerne, oprindeligt bygget af Akbar, blev ødelagt men blev genopført af hans barnebarn Shah Jahan. Den eneste oprindelige bygning fra Akbars periode, bortset fra sandstens voldene og portene, er Jehangir Mahal. Det er den største private bolig i komplekset og dens arkitektur indikerer stærk indflydelse fra hinduistiske påvirkninger. Vi besøger et marmor opskæringsværksted og basaren.
Overnatning på hotellet.

Dag 5 - Agra - Fatehpur Sikri - Ranthambore (280km)
Morgenmad kl. 07.30-08.30. Efter morgenmaden kører vi til Ranthambore kl. 09.00. Undervejs besøger vi Fatehpur Sikri. Kl. 10.00 ankommer vi til Fatehpur Sikri, som blev bygget af kejser Akbar i 1569 og forladt efter femten år på grund af mangel på vand. Vi ser de yndefulde bygninger, herunder Jama Masjid, Tomb af Salim Chisti, den Panch Mahal og andre paladser. Attraktionerne i Fatehpur Sikri er Jama Masjid - en smuk bygning, der indeholder elementer af persisk og hinduistiske design. Hovedindgangen er gennem den 54 meter høje Buland Darwaja, Gate of Victory, opført for at fejre Akbars sejr i Gujarat.

Efter besøget af Fatehpur Sikri fortsætter vi til Ranthambore.

Frokost pause på lokal restaurant i mellem kl. 13.00-14.00.
Ved ankomsten Ranthambore chekker vi ind på hotellet. Overnatning på hotellet.

Dag 6 - Ranthambore
Tidligt om morgenen kl. 06.00 starter vi vores udflugt, den spændende Jungle Safari, hvor tigre og leoparder kan ses på nært hold. De flygtige karakaler (ørkenlos), hyæner, læbebjørne, vildsvin, krokodiller, hjorte og varierede fuglearter kan ses i deres naturlige omgivelser, når de lister ind i den tætte skov.
Om eftermiddagen, fra omkring 14.30, begynder køreturen rundt for at se de store sky katte. Overnatning på hotellet.

Dag 7 - Ranthambore - Jaipur (180km)
Der er morgenmad kl. 07.30-08.30. Her efter kører vi kl. 09.30 til Jaipur. Ved ankomsten Jaipur omkring kl. 13.30 er der check in på hotellet.

Frokost pause på lokal restaurant i mellem 13.30-14.30.

Det var den store kriger, astronom, Maharaja Sawai Jai Singh II. Vidhyadhar Bhattarcharya der navngav byen. Han grundlagde og planlagde byen udførligt ved hjælp af principperne om byplanlægning, som blev fastsat i Shilpa Shastra, en gammel hinduistisk afhandling om arkitektur.

Resten af dagen vil være på egen hånd og det er muligt at udforske byen på egen hånd.
Overnatning på hotellet.

Dag 8 - Jaipur
Der er morgenmad fra kl.07.00 til 07.30. Efter morgenmaden starter turen kl. 07.45 til Amber fort. Undervejs er der et fotostop ved Hawa Mahal - Palace of vind. Amber Fort er en klassisk, romantisk Rajasthani Fort Palace. De robuste og tidshærgede vægge i Fort ser måske ikke smukke ud udefra, men interiøret er et virtuelt paradis. Miniaturer malet på væggene skildrer blandt andet jagt- og krigsscener. Ædelsten og spejle er indlejret i gips. En stor attraktion på Amber er Elephant Ride som fører hele vejen op til fortets indgang. Denne tur på smukt dekorerede elefanter henleder tankerne til den storslåede kongelige livsstil maharajaer førte og giver en uforglemmelig oplevelse. Inde i fortet besøger vi Jag Mandir eller sejrshallen. Inde i Jag Mandir finder vi også det berømte Sheesh Mahal - et værelse med alle fire vægge og loft helt indlejret med glitrende spejl stykker, som specielt blev importeret fra Belgien i denne periode.

Frokost pause på lokal restaurant sammen med mulighed for shopping i mellem kl. 12.00-14.00.

Eftermiddagen byder på en byrundtur der begynder med et besøg i Maharaja byen Palace, det tidligere kongelige residens, hvoraf en del af det er omdannet til et museum. En lille del bruges stadig af den kongelige familie i Jaipur. Paladset er bygget i stil med en fæstning og dækker næsten en syvendedel af byens areal. En af de store attraktioner i museet er den del, som er kendt som Armory Museum og huser en imponerende samling af flintelås pistoler, sværd, geværer og dolke. De kongelige familier i Jaipur har engang brugt de fleste af disse våben. Senere besøger vi Jantar Mantar, som er det største sten- og marmorudformet observatorium i verden. Observatoriet er beliggende nær paladsets byport og har 17 store instrumenter, mange af dem stadig i fin stand. Nyd en spadseretur gennem den farverige basar før vi vender tilbage til hotellet ved 17-tiden.

Vi overnatter på hotellet.

Dag 9 - Jaipur - Jodhpur (330 km)
Morgenmad fra 07.00 til 07.30. Efter morgenmaden kører kl. 07.45 vi til Jodhpur. Ved ankomst til Jodhpur kl. 13.00 chekker vi ind på hotellet.

Frokost pause på hotellet mellem kl. 13.00-14.00.

Om eftermiddagen, omkring kl. 14.30, tager vi på byrundtur i Jodhpur hvor vi besøger Mehrangarh Fort, som stadig bliver brugt af Maharajaen af Jodhpur, er denne Majestic Fort spredt ud på tværs af en 125 m høj bakke. Dette er et af de mest imponerende og formidable fort i Rajasthan. En snoet vej fra byen 5 km nedenfor fører til fortet. Syv porte fører ind i fortet.
På vej ned fra fortet, på venstre side er Jaswant Thada, Maharaja Jaswant Singh IIs yndefulde marmor mindesten. Hans søn Maharaja Sardar Singhji byggede Taj Mahal af Marwar til minde om Maharaja Jaswant Singhji II i Jodhpur.

Vi kører tilbage til hotellet og overnatter.

Dag 10 - Jodhpur - Ranakpur - Udaipur (290 km)
Der er morgenmad fra 08.00 til 09.00. Efter morgenmaden kører vi kl. 09.15 mod Udaipur på vejen besøger vi templet i Ranakpur.

Vi når Ranakpur kl. 12.00 og besøge de fabelagtige 500 år gamle Jain templer. Templerne er flot bevaret i næsten perfekt stand. Det mest fantastiske er de 29 sale i hovedtempelet, nogle ottekantede og mange mere end én etage høje, båret af 1444 søjler, hver udskåret med unikke mønstre og figurer, hvor ikke to er nøjagtig ens. De udskæringer på væggene af musikere og dansere er blevet skåret ud af lister og lægder mellem søjler og loftet.

Frokost pause på lokal restaurant i mellem kl. 13.00-14.00.

Efter besøget i Ranakpur tempel fortsætter vi med at køre til Udaipur. Ved ankomsten to Udaipur kl. 15.30. tjekker vi ind på hotellet.

Overnatning på hotellet.

Dag 11 - Udaipur
Morgenmad fra 07.30 til 09.00. Vi starter vores byrindtur i Udaipur kl. 09.30. Udaipur er den mest romantiske by i Rajasthan. Med sine bakketoppe med fæstninger, eventyrlige paladser og eksotiske legender, de forskellige kvarterer i byen og industrielle centrum, er byen stolt af sin arv og virke som center for scenekunst, maleri og kunsthåndværk. De fleste af byens marmor paladser og befæstninger er nu blevet forvandlet til palads-hoteller.
Byrundturen i Udaipur omfatter City Palace museum, Bharatiya Lok Mandal, Sahelyon Ki Bari Partaps mindesmærke og det lokale marked. Den tager ca. 4 timer.

Frokost pause på lokal restaurant i mellem 13.30-14.30. Fri tid på markedet.

Eftermiddagen fra omkring kl. 16.00 nyder vi en sejltur på søen Pichola og besøger Jagmandir, den smukke bygning opført på en lille ø midt i søen.

Overnat på hotellet.

Dag 12- Udaipur - Mumbai (med fly)
Efter morgenmaden er der transfer til lufthavnen og vi flyver til Mumbai. Ved ankomsten til Mumbai lufthavn bliver vi modtaget af vores repræsentant og kører direkte på halvdags byrundtur i den store havneby med sine victorianske-gotiske bygninger fra den britiske Raj æra som er godt sammenblandet med de moderne bygninger. Turen inkluderer ”Gateway of India” med udsigt over havnen, "Towers of Silence”, ”Marine Drive", den "Colaba Causeway" - det kommercielle hjerte af Bombay og Dhobi Ghat, det unikke og farverige udendørs 'vasketøj'. Vi kører op til Malabar Hill til de dejlige "hængende haver" og Kamla Nehru Park fra hvor du se en vidunderlig udsigt over Mumbai og Det Arabiske Hav.

Efter byrundturen i Mumbai køer vi til hotellet og tjekker ind. Resten af tiden er til fri disposition. Overnatning på hotellet.

Dag 13 - Afrejse fra - Mumbai
Der er transfer til lufthavnen og check in på flyet til Danmark.

Dag 14 - ankomst til DK

Pris og tillæg

Priser for rundrejsen
Afrejse fra København, Billund eller Aalborg

3-stjernede hoteller

Pris pr. voksen i dobbeltvær.: kr. 16.699,-
Ekstra voksen i værelset (over 12 år): kr. 16.699,-
Pris pr. barn under 12 år i forældres værelse: kr.
Enkeltværelses tillæg: kr. 2.800,-

4-stjernede hoteller

Pris pr. voksen i dobbeltvær.: kr. 18.899,-
Ekstra voksen i værelset (over 12 år): kr. 18.899,-
Pris pr. barn under 12 år i forældres værelse: kr.
Enkeltværelses tillæg: kr. 4.400,-

5-stjernede hoteller.
Pris pr. voksen i dobbeltvær.: kr. 22.499,-
Ekstra voksen i værelset (over 12 år): kr.22.499,-
Pris pr. barn under 12 år i forældres værelse: kr.
Enkeltværelses tillæg: kr. 7.400,-

Prisen inkluderer:

Flybilletter fra København, Billund eller Aalborg til Delhi
Modtagelse og hjælp til check in af vores repræsentant
Private transfers ved ankomst og afgang til/fra lufthavnen i bil med aircondition
10 nætters indkvartering i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
I Ranthambore: 2 nætter Indkvartering i delt dobbeltværelse inkl. fuldpension
Engelsktalende lokal guide i hver by som beskrevet i programmet
Engelsktalende naturvejleder i Ranthambhore
Rickshaw cykeltur i Old Delhi
Entré til monumenter og parker i følge programmet
2 Safari i Ranthambore National park i Jeep på dele basis
Jeep tur ved Amber Fort i Jaipur
Båd tur i Udaipur
Alle skatter og afgifter

Prisen inkluderer ikke:
• Udgifter til drikkevarer på hele rejsen
• Måltider andre end de angivne ovenfor
• Udgifter af personlig karakter
• Drikkepenge
• Sygdoms- og afbestillingsforsikring
• Alle andre ydelser ikke specificeret her over

Udflugtspakken til turen koster kr.
og inkluderer:

Andre betingelser
Valgfri udflugter og yderligere tjenester kan leveres mod yderligere opkrævning.
Besøg i parker med vilde dyr vil være på kundens egen risiko.
Safari køretøjer (uden aircondition) med chauffør vil stilles til rådighed. Køretøjerne er meget sparsomt udstyret og kun med grundlæggende forsikringsdækning (ikke omfattende som i tilfældet med køretøjer til øvrige ture).

Særlige værelsesanmodninger
Har du særlige ønsker til f.eks. værelsets beliggenhed, sammenhængende ell. tilstødende værelser, doblet ell. enkelt senge, ryger værelser & ikke-ryger værelser mv. Bedes du oplyse det sammen med din reservation. Vi vil videregive din anmodning, men kan ikke garantere, at alle dine ønsker vil blive opfyldt.

Vigtigt
Uforudsete stigninger i brændstofpriserne, nye skatter ell. afgifter på hoteller og transport eller eventuelle stigninger i entré vil blive opkrævet og vil blive faktureret i overensstemmelse hermed med rimelig varsel.

Generel påmindelse
a) Programmet er baseret på ledigheden af værelser på tidspunktet for fremsendelse af tilbuddet.
b) På grund af høj efterspørgsel, accepterer hotellerne kun de bekræftede reservationer.
c) Så snart tilbuddet på rejsen er accepteret af vores kunde bliver reservationen sendt til hotellerne. Vi vil gøre vores bedste for at booke de nævnte hoteller eller alternative tilsvarende kategori hoteller.
d) I tilfælde af kursudsving som følge af ændring af hoteller, vil vi sende et revideret tilbud.

Hoteller

Vælg mellem3-, 4- og 5-stjernede hoteller på rejsen.
3-stjernede hoteller på rejsen:

New Delhi: Vaishree Boutique Hotel
Agra: Mansingh Palace ell. The Fern
Ranthambhore: Ranthambhore Heritage Haveli ell. Ranthambore Forest Resort
Jaipur: Mandawa Haveli ell. Park Prime
Jodhpur: Fern Residency
Udaipur: Rajdarshan ell. The Lavitra
Mumbai: Comfort Inn Heritage

4-stjernede hoteller på rejsen:
New Delhi: Jaypee Palace / Holiday Inn
Agra: Four Points by Sheraton
Ranthambhore: Ranthambhore Regency
Jaipur: Ramada / Country Inn & Suites
Jodhpur: Park Plaza / Ranbanka
Udaipur: Ramada / Justa Rajputana
Mumbai: Fariyas

5-stjernede hoteller på rejsen:
New Delhi: Crowne Plaza /Royal Plaza
Agra: Jaypee Palace / Radisson Blu
Ranthambhore: Nahargarh / Taj Swai Madhopur
Jaipur: Radisson / Le Meridien
Jodhpur: Indana Palace / Taj Hari Mahal
Udaipur: Radisson Blu
Mumbai: Taj Mahal Palace

Kort