General

Taj og tiger

På vores Taj og Tiger rundrejse oplever du Indiens fantastiske myriader af farver i byerne samt de smukke landskaber og monumenter. Indien har nogle af verdens mest betagende kulturskatte og netop  området Delhi, Jaipur og Agra i det nordlige Indien danner den gyldne trekant der er fyldt med prægtige paladser, smukke templer, farverige basarer og ikke mindst et reservat med vilde tigre.

Et af Taj og Tiger-rejsens højdepunkter er selvfølgelig det berømte Taj Mahal, kærlighedens symbol der ligger så ufattelig smukt med sit hvide marmor og skifter farve i dagens sollys. Du kan også glæde dig til den forladte ruinby Fatehpur Sikri, hvor monumenter, templer og moskeer tavst fortæller historien om den mest betydelige hersker i Stormogulriget, der i en fart fik opført en overdådig hovedstad for snart efter at forlade den igen.

Vi tager også på safari i Ranthambore Tigerreservat, besøger Agra Fortet og meget mere…

12 dage/11 nætter ⇒ 1 nat i fly – 2 nætter i New Delhi – 1 nat i Jaipur – 2 nætter i Ranthambhore – 2 nætter i Agra – 2 nætter i New Delhi – 1 nat i fly

Vi vil med på Taj og Tiger – hvad gør vi?

For at booke din ferie skal du blot sende os en mail på younesrejser@younesrejser.dkmed programnavn, afrejsedato, alle rejsedeltageres navne, som de står i passene, adresse og telefonnummer samt hvilke tillæg I ønsker.

Du er selvfølgelig velkommen til at ringe til os, hvis du mere information om rejsen og mulighederne.

Vi bruger normalt Qatar Airways som flyselskab til denne rejse. De flyver fra Københavns men ønsker I at starte rejsen fra en anden lufthavn, kan det i mange tilfælde også lade sig gøre.

 

Vil du hellere på en af vores andre rejser, så kig her.

Dagsprogram

Dag 1 - Afrejse

Afrejse fra Danmark og første nat tilbringes i flyveren.

Dag 2 - Ankomst - Delhi

Ankomst til Delhi lufthavn. Vi bliver budt velkommen til Indien af vores repræsentant. Han hjælper med baggage og kører med til hotellet hvor vi checker ind. Overnatning på hotellet. Delhi er Indiens travle hovedstad. New Delhi afspejler arven fra briterne og opdelingen mellem New og Old Delhi er tydelig i hhv. den britiske og mogulernes arv.

Dag 3 - Delhi

Morgenmad kl. 07.30-08.15.

Vi starter dagens udflugt kl. 08.30 til Old Delhi. Vi starter med at tage til det storslåede Red Fort- et vidunder i rød sandsten, bygget på bredden af floden Yamuna af Mughal, kejser af Shahjahan. Herefter besøger vi Raj Ghat, et mindesmærke for Mahatma Gandhi.

Vi tager videre til Jama Masjid - den største moské i Indien og kører forbi Chandni Chowk der engang var Mughal Royaltys kejserlige allé og som i dag er det travleste handelsområde i byen. Her kan du nyde en tur I Rickshaw gennem Chandni Chowk og få en forsmag af den orientalske stemming i basaren. Frokostpause på lokal restaurant i mellem 12.30-13.30.

Efter frokost er der tur til New Delhi. Vi besøger Qutab Minar, en murstens minaret fra det 12. århundrede på 120 meter og dermed den højeste murstens mineret i verden samt den smukke jern søjle, som har modstået tidens tand og ikke har rustet, selv efter 1500 år. Vi kører igennem India Gate (krigsmindesmærke dedikeret til liv for Lais ned af indiske soldater), præsidentens residens – det tidligere Vicero Palads, Parlamentsbygningen og sekretariatet bygningerne - en interessant blanding af den victorianske og 20. århundredes arkitektur.

Overnatning på hotel.

Dag 4 - Delhi - Jaipur (260 Km)

Morgenmad kl. 07.00-08.00. Efter morgenmaden kører vi til Jaipur. Ved ankomst til Jaipur kl. 13.30 tjekker vi ind på hotellet. Resten af dagen er til fri disposition.

Det var den store kriger, astronom, Maharaja Sawai Jai Singh II. Vidhyadhar Bhattarcharya der navngav byen. Han grundlagde og planlagde byen udførligt ved hjælp af principperne om byplanlægning, som blev fastsat i Shilpa Shastra, en gammel hinduistisk afhandling om arkitektur.

Overnatning på hotellet.

Dag 5 - Jaipur

Der er morgenmad fra kl.07.00 til 07.30. Efter morgenmaden starter turen kl. 07.45 til Amber fort. Undervejs er der et fotostop ved Hawa Mahal - Palace of vind. Amber Fort er en klassisk, romantisk Rajasthani Fort Palace. De robuste og tidshærgede vægge i fortet ser måske ikke smukke ud udefra, men interiøret er et virtuelt paradis. Miniaturer malet på væggene skildrer blandt andet jagt- og krigsscener. Ædelsten og spejle er indlejret i gips.

Inde i fortet besøger vi Jag Mandir, sejrshallen. Inde i Jag Mandir finder vi også det berømte Sheesh Mahal - et værelse med alle fire vægge og loft helt indlejret med glitrende spejl stykker, som specielt blev importeret fra Belgien i denne periode.

Frokost pause på lokal restaurant med mulighed for shopping i mellem kl. 12.00-14.00.

Eftermiddagen byder på en byrundtur der begynder med et besøg i Maharaja byen Palace, det tidligere kongelige residens, hvoraf en del af det er omdannet til et museum. En lille del bruges stadig af den kongelige familie i Jaipur. Paladset er bygget i stil med en fæstning og dækker næsten en syvendedel af byens areal. En af de store attraktioner i museet er den del, som er kendt som Armory Museum og huser en imponerende samling af flintelås pistoler, sværd, geværer og dolke. De kongelige familier i Jaipur har engang brugt de fleste af disse våben.

Senere besøger vi Jantar Mantar, som er det største sten- og marmorudformet observatorium i verden. Observatoriet er beliggende nær paladsets byport og har 17 store instrumenter, mange af dem stadig i fin stand. Nyd en spadseretur gennem den farverige basar før vi vender tilbage til hotellet ved 17-tiden.

Vi overnatter på hotellet.

Dag 6 - Jaipur - Ranthambhore (180 Km)

Morgenmad kl. 07.00-08.00. Efter morgenmaden kører vi til Ranthambhore. Ankomst til Ranthmbore kl. 12.30 og check ind på hotellet. Ranthambhore National Park, er et fremragende eksempel på ”Project Tiger”s indsats for at bevare tigrene i landet. Ranthambore er en af de få steder, hvor tigre er ofte ses i dagslys.

Overnatning på Hotel.

Dag 7 - Ranthambhore

Tidligt om morgenen kl. 06.00 starter vi vores udflugt, den spændende Jungle Safari, hvor tigre og leoparder kan ses på nært hold. De flygtige karakaler (ørkenlos), hyæner, læbebjørne, vildsvin, krokodiller, hjorte og varierede fuglearter kan ses i deres naturlige omgivelser, når de lister ind i den tætte skov.

Om eftermiddagen, fra omkring 14.30, begynder køreturen rundt for at se de store sky katte.

Overnatning på hotellet.

Dag 8 - Ranthambhore - Fatehpur Sikri - Agra (285 km)

Morgenmad fra kl. 07.00 til 07.30. Efter morgenmaden kører vi til Agra. Frokostpause undervejs på en lokal restaurant i mellem kl. 12.30-13.30.

Undervejs besøger vi Fatehpur Sikri, en øde hovedstad, bygget af kejser Akbar i 1569, men som han opgav 15 år senere på grund af alvorlig vandmangel. Ankomst til Agra kl. 16.30 hvor tjekker ind på hotellet.

Resten af tiden er til fri disposition. Tag evt. på det lokale marked – der vil være køretøj til rådighed. Agra er en middelalder by, som ligger på bredden af Yamuna-floden, grundlagt af Sultan Sikandar Lodi i 1506. Det var under Mughals regeringstid og i den begyndende guldalder i Agra.

Vi overnatter på hotellet.

Dag 9 - Agra

Morgenmad fra kl. 07.30 til 08.30 timer. Efter morgenmaden tager vi på udflugt som startermed en rundtur i Taj Mahal, som blev bygget af Shahjahan i 1648 til minde om hans dronning Mumtaj Mahal til hendes jordiske rester. Dette arkitektoniske vidunder er et perfekt proportioneret mesterværk dekoreret med hvid marmor, der bevidner de 20.000 håndværkere bragt sammen fra Persien, Tyrkiet, Frankrig og Italien, og det tog 17 år at fuldføre dette 'Kærlighedsdigt i marmor' (Taj Mahal er lukket om fredagen).

Vi besøger også Agra Fort, bygget af kejser Akbar årene 1565 - 1573 med sin labyrint af gårde, moskeer og private kamre. De fleste af bygningerne, oprindeligt bygget af Akbar, blev ødelagt men blev genopført af hans barnebarn Shah Jahan. Den eneste oprindelige bygning fra Akbars periode, bortset fra sandstens voldene og portene, er Jehangir Mahal. Det er den største private bolig i komplekset og dens arkitektur indikerer stærk indflydelse fra hinduistiske påvirkninger.

Vi besøger et marmor opskæringsværksted og basaren.

Frokost pause på lokal restaurant i mellem kl. 13.30-14.30.

Eftermiddagen er til fri disposition. Overnatning på hotellet.

Dag 10 - Agra - Delhi (210 Km)

Morgenmad fra kl. 07.30 til 09.30. Formiddagen er til fri disposition og der er derfor tid til at nyde hotellets faciliteter.

Omkring kl. 12.00 kører vi til Delhi. Vi ankommer til Delhi ved 15-tiden og tjekker ind på hotellet.

Overnatning på hotellet.

Dag 11 - Afrejse – Delhi

Vi kører til lufthavnen for at tjekker ind på flyet til Danmark.

Dag 12 – Ankomst til Danmark

Pris og tillæg

Priser for rundrejsen -

gældende fra 01.10.2019 til 31.03.2020, dog 20.12.2019 til 05.01.2020 undtaget, hvor der tillægges gebyr.

Afrejse fra København, Billund eller Aalborg

Priserne er pr. person ved 2 personer i værelserne.

3-stjernede hoteller

Pris pr. voksen i dobbeltvær.: kr. 12.799,-

Ekstra voksen i værelset (over 12 år): kr. 12.799,-

Pris pr. barn under 12 år i forældres værelse: kr.

Enkeltværelses tillæg: kr. 2.500,-

 

4-stjernede hoteller

Pris pr. voksen i dobbeltvær.: kr. 14.999,-

Ekstra voksen i værelset (over 12 år): kr. 15.999,-

Pris pr. barn under 12 år i forældres værelse: kr.

Enkeltværelses tillæg: kr. 3.400,-

5-stjernede hoteller.

Pris pr. voksen i dobbeltvær.: kr. 18.899,-

Ekstra voksen i værelset (over 12 år): kr.18.899,-

Pris pr. barn under 12 år i forældres værelse: kr.

Enkeltværelses tillæg: kr. 6.000,-

Inkluderet i prisen:

 • Flybilletter fra København eller Billund
 • Overnatning på dobbeltværelse på ovennævnte hoteller eller lignende med morgenmad undtagen i Ranthambore
 • 2 nætter i Ranthambore inkl. helpension
 • Ankomst / afrejse transfer og sightseeing som beskrevet i programmet i private a/c biler med engelsktalende chauffør
 • Engelsktalende lokalguide på sightseeing
 • Engelsktalende naturvejleder i Ranthambore
 • Rickshaw tur under besøget i Old Delhi
 • Entré til de besøgte monumenter (standard), som beskrevet i programmet
 • 2 gange Safari i Ranthambore National park i Jeep (på dele basis).
 • Jeep tur ved Amber Fort Jaipur.
 • Velkomst med friske blomsterguirlander
 • Assistance af repræsentanter i lufthavnen og hoteller
 • Alle i øjeblikket gældende afgifter

Prisen inkluderer ikke:

 • Visumgebyr
 • Udgifter til drikkevarer på hele rejsen
 • Måltider andre end de angivne ovenfor
 • Udgifter af personlig karakter
 • Drikkepenge
 • Sygdoms- og afbestillingsforsikring
 • Alle andre ydelser ikke specificeret herover

Andre betingelser

Valgfri udflugter og yderligere tjenester kan leveres mod yderligere tillæg.

Besøg i parker med vilde dyr vil være på kundens egen risiko. Safari køretøjer (uden aircondition) med chauffør vil stilles til rådighed. Køretøjerne er meget sparsomt udstyret og kun med grundlæggende forsikringsdækning (ikke omfattende som i tilfældet med køretøjer til øvrige ture).

Særlige værelsesanmodninger

Har du særlige ønsker til f.eks. værelsets beliggenhed, sammenhængende ell. tilstødende værelser, doblet ell. enkelt senge, ryger værelser & ikke-ryger værelser mv. Bedes du oplyse det sammen ved din reservation. Vi vil videregive din anmodning, men kan ikke garantere, at alle dine ønsker vil blive opfyldt.

Vigtigt Uforudsete stigninger i brændstofpriserne, nye skatter ell. afgifter på hoteller og transport eller eventuelle stigninger i entré vil blive opkrævet og vil blive faktureret i overensstemmelse hermed med rimelig varsel.

Generel påmindelse

a) Programmet er baseret på ledigheden af værelser på tidspunktet for fremsendelse af tilbuddet.

b) På grund af høj efterspørgsel, accepterer hotellerne kun de bekræftede reservationer.

c) Så snart tilbuddet på rejsen er accepteret af dig som kunde bliver reservationen sendt til hotellerne. Vi vil gøre vores bedste for at booke de nævnte hoteller eller alternative tilsvarende kategori hoteller.

d) I tilfælde af kursudsving som følge af ændring af hoteller, vil vi sende et revideret tilbud.

 

 

Hoteller

Vælg mellem 3-, 4- og 5-stjernede hoteller på rejsen.

3-stjernede hoteller på rejsen:

New Delhi: Vaishree Boutique / Florence Inn

Jaipur: Mandawa Haveli / Park Prime

Ranthambhore: Ranthambhore Heritage Haveli / Ranthambore Forest Resort

Agra: Mansingh Palace / The Fern

New Delhi: Vaishree Boutique

4-stjernede hoteller på rejsen:

New Delhi: Jaypee Palace / Holiday Inn

Jaipur: Ramada / Country Inn & Suites

Ranthambhore: Ranthambhore Regency

Agra: Four Points by Sheraton

New Delhi: Jaypee Palace / Holiday Inn

5-stjernede hoteller på rejsen:

New Delhi: Crowne Plaza /Royal Plaza

Jaipur: Radisson / Le Meridien

Ranthambhore: Nahargarh / Taj Sawai Madhopur

Agra: Jaypee Palace / Radisson Blu

New Delhi: Crowne Plaza /Royal Plaza

Kort