General

Oplevelser i Hurghada

Hurghada har udviklet sig fra oprindeligt at have været en lille fiskerby, til i dag at være en dejlig ferieby. Gæster fra hele verden kommer for at dykke, nyde klimaet og slappe af. I Hurghada er et behageligt subtropisk ørkenklima, der gør byen velegnet til badeferie året rundt. Hvad end I vil dykke, snorkle, bade, tage på udflugter eller slappe af på en solstol, er Hurghada noget for jer. Man kan det hele; der er maser af oplevelser i Hurghada.

Hurgahda

I Hurghada er et behageligt subtropisk ørkenklima, der gør byen velegnet til badeferie året rundt. Det Røde Hav er et af verdens varmeste have, og her finder I et af verdens flotteste koralrev med et helt fantastisk marine liv. Vandet er klart, og I kan tydeligt se bunden. Uden for Hurghada er der omkring 30 koraløer, som snorklere og dykkere kan opleve. Hurghada var tidligere dykkernes eget eldorado, og det er ikke længe siden, at byen begyndte at få besøg af andre end dykkere.

Oplevelser i Hurghada

Der er mulighed for masser af oplevelser i Hurghada. Oplev verden under havet på en snorkeltur eller på en båd med glasbund. Eller tag med på en af vores spændende udflugter til f.eks. Cairo eller Luxor. I kan også gå en hyggelig tur i New Marina, hvor luksusyachts ligger side om side. Eller gå på opdagelse i bazaren, hvor der kan gør fund og altid er en livlig stemning og god atmosfære. Der er masser af muligheder for gode oplevelser i Hurghada. Læs mere om vores udflugter fra Hurghada længere nede på siden.

Hoteller og resorts

I Hurghada finder I hoteller til ethvert ønske og behov. Der er sjove tema resorts, eksklusive parhoteller eller billige hoteller, hvis pengene skal bruges på oplevelser i stedet for overnatningen. Under fanen “Hoteller” i venstre side kan I se flere af de hoteller I arbejder sammen med i Hurghada. Skulle I have særlige ønsker om et bestemt hotel, er I meget velkomne til at skrive eller ringe. Vi har mange års erfaring i Egypten og stærke relationer. Alt kan lade sig gøre. Læs mere om hotelstandarden i Egypten HER.

All Inclusive resort og hoteller

Der er lækre tema-hoteller der ser skræddersyet til at gøre familieferien let og underholdende. De har all inclusive, så mad og drikke er inkluderet hele opholdet og I hverken behøver at tænke på indkøb, madlavningen eller hvor mange sodavand børnene drikker. Der er er i stedet tid til at boltre sig i de lækre pools eller bygge sandslotte på stranden. Der vil også være underholdning, både for de små og for de voksne. I løbet af dagen er der typisk forskellige aktiviteter for børn som skattejagt og om aftenen er der ofte børnedisco, hvor der er sjov og dans for den yngre gereration. For de voksne vil der i løbet af dagen på mange hoteller være aktiviteter som vandgymnastik elller volleyball. Og om aftenen er der underholdningsshows af forskellige slags.

Se vores spændende udflugtsprogram med oplevelser i Hurghada og området omkring Hurghada i fanen “Aktiviteter” til venstre.

Aktiviteter

For priser på udflugterne klik her. Efter en masse oplevelser i Hurgahada, er det måske tid til at opleve noget af alt det området omkring Hurghada byder på.

Cairo

kairo-udflugt-udflugt-fra-hurghada

Afgang fra Hurghada, omkring kl. 02.00. Vi kørsel med aircondition minibus/bus i 6 timer. Stop i Zaafarana Resthouse efter ca. 2,5 timer. Her der det er muligt at spise morgenmaden medbragt fra hotellet. I fortsætter med at køre til Cairo og ankommer til Cairo omkring kl. 08.00. I besøger på det egyptiske museum, der flot fører jer i gennem Egyptens historie. Her finder I også Tut Ankh Amons flotte samling, med bl.a. hans guldmaske. I kører videre og ser lidt af Cairo på vej til pyramiderne i Giza. I ser de tre pyramider i Giza (Cheops, Khafre og Menkaure pyramiderne) samt Sfinsen. Der er frokost på en lokal restaurant. Efter frokost besøger i et af de traditionelle parfumerier og oplever hvordan man laver parfume. Afgang fra Cairo omkring kl. 16, ankomst til Hurghada ca. kl. 22.00.
Husk venligst at tage jeres morgenmadboks før I forlader hotellet.

Luxor

luxor-udflugt-udflugt-fra-hurghada

Theben, byen med de hundrede porte - hovedstaden i det gamle faraoniske Egypten i det nye rige.
Afrejse fra Hurghada tidlig morgen omkring kl. 04.00. I kører i airconditioneret minibus/bus til Luxor. Der er stop i ca. 20 minutter i et resthouse (efter ca. 2,5 time). Ankomst til Luxor på vestbredden hvor I besøger Kongernes Dal og kan komme ned i tre grave (Tutankhamons grav er ikke inkluderet men kan tilkøbes), besøger dronning Hatshepsut dødetempel og gør holdt ved Memnon-kolosserne.
I holder en pause i en lille alabast fabrik og ser forarbejdning af forskellige sten. I sejler tilbage til østbredden af Nilen (by-siden) med motorbåd. I spiser her frokost i en lokal restaurant. Efter frokost er der besøg i Karnak Templet. Afgang til Hurghada omkring kl. 17.00.
Husk venligst at tage jeres morgenmadboks før I forlader hotellet.

Super safari (jeep)

super-safari-udflugt-fra-hurghada

Heldagsudflugt i ørkenen og besøg i en beduin landsby. Dette er en af de rigtig gode oplevelse i Hurghada. Afgang fra hotellet kl. 14.00 (turen varer 5 timer).
Kørsel i Jeep (40 min.) til beduin landsbyen. Pause på det sted, hvor I vil se en "fatamorgana". Når I når beduin landsbyen, får I en snack og en kort introduktion til livet og skikkene i de forskellige beduin stammer. I besøger landsbyen, et beduin hus, beduin apoteker og bagerier. I prøver at ride på en kamel og hvis I tør - et besøg i et terrarium.

Så kører I på quadbikes (45 min., min. 16 år for at køre alene) og Spider car (10 min), ser solnedgangen og spiser middag i landsbyen. Her oplever I forskellige traditioner som mavedans, en fakir og en dervish.
Husk at at medbringe på turen: vand, lukkede sko, solbriller, tørklæder.

Paradise Island

paradise-island-udflugt-fra-hurghada

Efter morgenmaden er der afgang fra hotellet omkring kl. 08.00 med transport til lystbådehavnen. På havnen vil I få udleveret snorkeludstyr - masker, snorkel og finner. I sejler med båden i en time til det første koralrev – og snorkler i 40 minutter. I sejler så igen, og snorkler igen ved et koralrev i 40 minutter. I lægger til ved Paradise Island, nyder livet i ca. 3 timer på Paradise Beach og spiser frokost på øen.
Afgang fra øen omkring kl. 15.00 for at vende tilbage til hotellet ved 16:30-tiden. En af de gode oplevelser i Hurghada fra vandsiden.
I skal have jeres egne håndklæde med til brug om bord.
Prisen inkluderer udstyr til snorkling, sodavand og frokost.

Intro Diving med flasker

intro-diving-med-flasker-udflugt-fra-hurghada

Hurgada er en af de mest populære dykker destinationer i verden med sin farverige undersøiske verden og smukke koraller.

Der er transfer fra hotellet til havnen omkring kl. 08.00 og vi går om bord på båden, forbereder udstyr og har to dyk af 20 minutters varighed med en professionel dykkerinstruktør. Der er et kort dykkerkursus ombord.
I skal have jeres egne håndklæder med til brug om bord.
Prisen inkluderer dykkerudstyr, sodavand og frokost.

Jungle aqua park

jungle-aqua-park-udflugt-fra-hurghada

Afgang omkring 10:00 med bus fra hotellet til aqua parken. I er i et af de største vandland i Hurghada til omkring kl. 17.00.
Prisen for turen inkluderer billet, solsenge og liggestole, brugen af sliders og frokost.
I skal have jeres egne håndklæder med til brug i parken.

Dolphins House (fra 12 år)

dolphins-house-udflugt-fra-hurghada

Transfer fra hotellet til marinaen omkring kl. 8.00. I  går om bord på yachten og forbereder udstyr til at snorkle (maske, snorkel og finner). I sejler i ca 2 timer til den nordlige del af Hurghada, hvor delfinerne lever i det åbne hav. Her kan I møde en flok delfiner og svømme i nærheden af dem. Turen til de to koralrev hvor I snorkler er ledsaget af en professionel guide.
Prisen for turen inkluderer udstyr til snorkling, all inclusive om bord med frokost.
I skal have jeres eget håndklæde med til brug om bord.

Alf Laila Wa Laila - 1001 nat

alf-laila-wa-laila-1001-nat-udflugt-fra-hurghada

På den orientalsk restaurant er omgivet i stemningen af tusind og en nat, med egyptisk og
orientalsk show med mavedansere og andre dygtige dansere.

Der er afgang fra hotellet omkring kl. 19.00 og I vender tilbage omkring midnat.

Grand Aquarium og the Museum of Sand

grand-aquarium-og-the-museum-of-sand-udflugt-fra-hurghada

Besøg et af de største akvarier i regionen og en hyggelig oplevelse i Hurgahda på landjord.

Transfer fra hotellet til Grand Akvarium kl. 10.00. I besøger akvariet og derefter kører vi til Museum of sand, en unik museum i Egypten. I ser de ekstraordinære skulpturer fra den egyptiske, græske, tyrkiske og kinesiske historie og mytologi, samt skulpturer fra tegneserier.
I kører tilbage til hotellet omkring kl. 14.00.

Motor safari - 4-hjuls Quad Motorbike (fra 16 år)

motor-safari-4-hjuls-quad-motorbike-udflugt-fra-hurghada

I kører gennem den østlige ørken før solnedgang, Nyd livet i et beduin telt, med beduin te og kamelridning.
På turen, I har brug for at have et stort tørklæde, der kan bindes rundt om hovedet for at beskytte mod sand (kan købes ved startstedet). Afgang kl 16.00 indtil omkring kl.19.00. Køreturen på quadbiken tager omkring 2 timer. I får en obligatorisk intro i at køre Quadbike inde turen starter.

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.