General

9 dage/8 nætter i Marsa Alam

Badeferie i Marsa Alam

Tag på en skøn badeferie i Marsa Alam med 6 nætter på 5 stjernet resort med all inclusive – også lokal alkohol og slut af med en nat i Kairo. Her har du mulighed for at se de majestætiske pyramider i Giza.

Marsa Alam ligger et par timers kørsel syd for Hurghada. På et af de mest fantastiske steder i Marsa Alam ved Det Røde Hav, ligger de luksuriøse resorts. Det mest vidunderlige dykke- og snorklested i Det Røde Hav skaber rammer om den perfekte badeferie i Marsa Alam. Og Marsa Alam tilbyder dykning og snorkling i verdensklasse. Her er det om at nyde det unikke og charmerende varme vejr og de hvide strande. Et sted for de der søger afslappende ferie, koralrev og farverige fisk.

Slap af  ved hotellets store pool eller på de lækre strande. Her er sandet helt fint og vandet turkisblåt. De fleste hoteller har eget rev ved stranden så det er muligt at snorkle fra strandkanten eller fra en bro der går ud over koralrevet.

Hoteller og resorts

Hotellerne ligger smukt ned til privat strand med mulighed for at både snorkle og dykke ved revene. Hotellerne har store pools samt børnepool. Se vores udvalg af hoteller i fanen “Hoteller” til højre.

Hotellernes værelser er store og dejlige med alle faciliteter. Der er underholding på hotellerne og det er muligt at deltage i de mange vandaktiviteter der tilbydes dagligt.

Vi udvælger de hoteller der garanterer at jeres ophold gøres så bekvemt og behageligt som muligt. Derfor kan det svinge hvilke hoteller vi anbefaler til en badeferie i Marsa Alam, i de forskellige sæsoner.

Fleksibilitet

Vi arrangerer individuelle rejser, så programmer kan tilpasses jeres ønsker. Ønsker I f.eks. at have længere eller kortere tid i Marsa Alam. Alt kan arrangeres.

Hvis I gerne vil kombinere Marsa Alam med nilkrydstogt, kan vi anbefale programmet “Nilkrydstogt og Marsa Alam“.

Pris og tillæg

Program Vinter

1.okt - 30.apr

Sommer

1.maj - 30.sep

Påske/jul/

skolernes ferier

Børn 2-12 år
Vinter/sommer
Enkeltværelse

tillæg

På 4-stjernet hotel kr. 11.895,- kr. 10.495,- + kr. 2.000,- kr. 8.795,-/8.200,- kr. 1.900,-
På 5-stjernet hotel kr. 12.995,- kr. 11.700,- + kr. 2.000,- kr. 9.500,-/9.900,- kr. 2.700.-

 

Prisen inkluderer:

6 nætter på 5* Hotel i Marsa Alam i std. værelse med All inclusive
2 nætter i Kairo
Flybilletter Kbh.-Kairo-Marsa Alam, Marsa Alam - Kairo, Kairo - Kbh.
Transfer fra lufthavne til hotellet tur/retur

Ikke inkluderet:
Visum
Udflugter
Forsikringer

Kort