General

5 dage/4 nætter

Oplevelser i Dubai

På denne getaway i Dubai har du mulighed for at shoppe, bade og se fantastisk arkitektur. Du kan shoppe i de store malls, se de fantastiske arkitektoniske mesterværker og bade i den persiske golfs varme vand fra den skønne Jumerah Beach. Alt er bare “lidt mere” i Dubai, som for eksempel en af de største seværdigheder Burj Khalifa og Burj al Arab.

Denne getaway i Dubai kan du benytte hele året. Dubai by ligger ud til den persiske golf og der er dejlige offentlige strande du kan benytte, hvis ikke du bor på et af de 5-stjernede hoteller der ligger ned til den private strand Jumerah Beach.

Det er let at komme rundt i Dubai med både metro og med taxi, og det er ikke dyrt. Så selvom du vælger et hotel der ligger i et af de kvarterer, der ligger i byens centrum, er det altid let at komme til stranden eller andre steder i byen.

På denne rejse anbefaler vi et af vores 5- eller 4-stjernede hoteller, men rejsen kan også arrangeres med ophold på andre hoteller end anbefalede.

Fly

Til vores rejser til Dubai bruger vi fortrinsvis Emirates når vi flyver til Dubai. de flyver direkte og det tager ca. 6 timer. Du kan selvfølgelig selv bestemme om du vil flyve economy, business eller first class.

Dagsprogram

Du flyver direkte tur/retur fra København til Dubai med Emirates. Det tager ca. 6 timer.

Ved ankomst bliver du hentet i lufthavnen af vores repræsentant og han kører med jer til hotellet og hjælper med check in.

Dagene nyder på hotellet, i byen eller på stranden. Der er masser at se og opleve i byen og alle oplevelser vil være storslåede. Fra det imponerende høje og futuristiske Burj Khalifa til overdådige guldmarked i den gamle del af byen.og fra de varme bølger i den persiske golf til stille en ørkentur på kamel eller en hurtig tur i quad bike. Der er masser at tage fat på.

Det er også værd at tage en tur til Abu Dhabi til det fantastiske Ferrari  World, men her skal du have nerver af står og ikke være bange for fart.

Du tilrettelægger selv dit program i Dubai. Du kan hente inspiration i vores liste over udflugter.

Når du skal hjem igen bliver du hentet i hotellets reception af vores repræsentant og han hjælper dig til lufthavnen og hjælper med check in.

Pris og tillæg

 Hotel kategori Vinter

01. oktober -

30. april

Sommer

01. maj -

30. september

 Børn

Vinter/sommer

 4-stjernet hotel

med halvpension

kr.  kr.     /
 5-stjernet hotel

med halvpension

 kr.  kr.  kr.     -/

Der er tillæg på kr. 1.500,- pr. person i skolernes ferier (sommer, efterår, jul/nytår, vinter samt påske).

Inkluderet i prisen:

  • Flybillet tur/retur København-Dubai
  • Transport mellem lufthavn og hotel
  • 4 nætters hotelophold med morgenmad

 

Ikke inkluderet:

  • Måltider ud over morgenmad
  • Drikkepenge
  • Personlige forsikringer
  • City Tax som er 10 AED (ca. 10 kr.) pr. værelse. Dette opkræves gæsten af hotellet ved check in.

Hoteller

5* Crown Plaza Dubai
Crowne Plaza Dubai ligger i midten af Dubai  og har dejlige store værelser, swimmingpool og gratis WIFI.Der er mange forskellige restauranter og barer at vælge i mellem når du er sulten. Hotellet ligger så det er nemt at komme til de forskellige seværdigheder.

Kort