General

14 dage/13 nætter ⇒ 2 nætter i Cairo – 4 nætters nilkrydstogt fra Luxor til Aswan – 2 nætter i Aswan – fly Aswan-Cairo-Amman – 2 nætter i Amman – 2 nætter i Petra – 1 nat ved Det Døde Hav

På denne rundrejse får besøger vi både højde punkterne i Egypten og i Jordan. I Egypten skal vi selvfølgelig se de storslåede pyramider og sfinksen i Giza. Vi skal også på Nilkrydstogt og se alle de store seværdigheder i Luxor og Aswan. Fra Egypten flyver vi til Jordan hvor vi besøger seværdighederne i Amman og Petra samt svømmer i Det Døde Hav.

 

Dette er kun et eksempel på et program. Du kan hos os frit sammensætte dit program så det passer perfekt til dig og dine ønsker. Skulle du f.eks. ønske at have flere dage end nævnt i enten Egypten eller Jordan, laver vi dit program ud fra dette. Skulle du have lyst til flere eller færre udflugter end nævnt eller har du specielle behov, behøver du bare sende os en mail eller ringe til os, så kan stort set hvad som helst arrangeres.

Dagsprogram

14 dage/13 nætter ⇒ 2 nætter i Cairo - 4 nætters nilkrydstogt fra Luxor til Aswan - 2 nætter i Aswan - fly Aswan-Cairo-Amman - 2 nætter i Amman - 2 nætter i Petra - 1 nat ved Det Døde Hav

1. dag
Vi flyver fra København kl. 14.45 med ankomst til Cairo lufthavn kl. 20.20. Fra Cairo lufthavn kører vi til hotellet og tjekker ind.

2. dag
Efter morgenmaden tager vi på tur til de storslående pyramider og Sfinksen i Giza, den oldhistoriske by Memphis og trinpyramiden Sakkara. Undervejs spiser vi frokost. Vi spiser middag når vi er tilbage på hotellet.

3. dag
Efter morgenmaden tjekker vi ud fra hotellet og kører til det Egyptiske Museum, hvor der blandt meget andet findes Tut Ank Amons gravskat. Vi spiser frokost og kører til Cairo Lufthavn og flyver vi til Luxor. Ved ankomst tjekker vi ind på krydstogtskibet.

4. dag
Om morgenen er der udflugt til Kongernes dal, Hatshepsut Templet og Memnon kolosserne.
Frokosten spises på skibet og skibet sejler af sted mod Aswan. Skibet lægger til i Edfu hvor der overnattes.

5. dag
Efter morgenmaden sejler vi videre til Kom Ombo, hvor vi besøger Kom Ombo Templet. Dette tempel er et dobbelttempel, som er viet til falkeguden Horus og krokodilleguden Sobek.
Efter besøget sejler vi videre og når til Aswan sent om aftenen.

6. dag
Om morgenen er der udflugt i Aswan til Den nye Dæmning, Den ufuldendte Obelisk og Philae Templet. Efter frokost på skibet er der felucca tur på Nilen med besøg på Kitchener Island med den fantastiske botaniske have. Om aftenen er der mulighed for at se lyd- og lysshow i Philae Templet.

7. dag
Vi tjekker ud fra skibet efter morgenmaden og kører til hotellet for at tjekke ind.

Det er muligt at tage turen til Abu Simbel for at opleve Ramses d. II templerne med de de 18 meter høje statuer af Ramses d. II. Et virkelig imponerende tempel. Ramses d. II lod også bygge et tempel til Nefertari, hans elskede dronning og dette smukke tempel ligger ved siden af.

Turen derned tager ca. 3 timer i bil. Man har 2 timer i templerne, før man kører tilbage igen.

8. dag
Dagen er til fri disposition. Måske kunne den bruges til en gåtur gennem basaren eller en tur på Det Nubiske Museum der fortæller historien om Nubien fra oldtiden frem til nutiden og tilblivelsen af dæmningerne og Lake Nasser Søen.

Der er også mulighed for en felucca-tur på Nilen, med besøg i den botaniske have på Kitchener Island.

9. dag
Vi tjekker ud fra hotellet efter morgenmaden og kører til lufthavnen i Aswan for at flyve til Amman via Cairo. Fra Amman lufthavn kører vi til hotellet og tjekker ind.

10. dag
Efter morgenmad på hotellet tager vi på bytur i Amman der i 1200 f.Kr. var ammonitisk hovedstad, og en dekapolis under den græsk-romerske periode. Byen var oprindeligt spredt over syv bakker som Rom, men nu dækker byen 19 bakker, hvor vi vil besøge de vigtigste ruiner fra det græsk-romerske imperium; Citadellet og det romerske amfiteater. Vi vil også besøge Jordans arkæologiske museum på Citadellet. Vi spiser frokost på en lokal restaurant.
Derefter går turen til en af de bedst bevarede romerske provinsbyer i verden, den gamle by Jerash der kan prale af en ubrudt kæde af menneskelig beboelse gennem mere end 6.500 år. Vi besøger de brolagte gader med søjlegange, templer, smukke teatre, rummelige offentlige pladser, springvand og bymure der er brudt af tårne og porte. Efter en kort køretur mod nord besøger vi Ajloun med sin fæstning og den storslåede udsigt til Jordan Valley formelt kendt som Qala'at al Rabadh; og Ajloun Slot. Slottet er et af de bedst bevarede og mest komplette eksempler på middelalderlig arabisk-islamisk militær arkitektur.
Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til Amman, hvor vi overnatter.

11. dag
Efter morgenmaden, tjekker vi ud af hotellet i Amman og sætter kurs mod Jordans Røde Rose, byen Petra. Via Kings Road, en gammel handelsrute, der stadig har mærker tilbage fra handlende, hære og pilgrimme, der brugte den for hundrede år siden. Den første by vi støder på, er Madaba, "The City of Mosaik". Byen, bedst kendt for sine spektakulære byzantinske og umayyadiske mosaikker, er hjemsted for det sekshundrede årige berømte mosaik-kort over Jerusalem og Det Hellige Land. Med to millioner stykker farvet sten viser kortet bakker og dale, landsbyer og storbyer.
Kun 7 km fra Madaba ligger Nebo bjerget, hvor vi finder et indtagende kloster bygget af franciskanske præster som et fristed til bøn og til minde om Moses, der her tog det sidste kig ud over det forjættede land.
Efter at have taget et kig på den hellige land fra Nebo bjerget, og hvis vejret er klart måske endda på Jerusalem, tager vi videre sydpå gennem Wadi Mujib, en dyb dal der byder på en af Jordans mest betagende udsigt for at nå Kerak og Kerak Slot, der er et fascinerende eksempel på arkitektoniske og militære traditioner. Til slut kører vi til byen Petra for overnatning på hotel.

12. dag
Vi starter tidlig morgenen efter morgenmad, besøget på det mest spektakulære sted i den sydlige del af Jordan, den rosen-røde by Petra. Indgangen til Petra kommer vi til efter 20 minutters gang gennem den 400m lang snoede kløft; Siq. Kløften er 80 til 100 meter dyb.
I 560 f.Kr. flyttede Nabateanerne ind i Petra og 332 f.Kr. med den græske ankomst, assimilerede Nabateanerne deres kultur til den hellenistisk med buede templer og grave i græsk design. Nabateanerne kontrollerede karavanernes handel med røgelse, fra det sydlige Arabien til Petra, Damaskus, Gaza og Egypten. Når man går gennem "SIQ", bliver man mødt af den storstående udsigt til "the treasure", skatkammeret, der er den mest berømte seværdighed i Jordan. Vi vil bruge flere timer på at udforske kløften og se templer, grave og andre steder af interesse.
Vi overnatter på hotel i Petra.

13. dag
Efter morgenmad tjekker vi ud af hotellet og kører til Det Døde Hav, hvilket vi når frem til inden frokost. Her efter er der så mulighed for at svømme i det meget saltholdige vand. De fleste hoteller har også SPA eller mineralholdige kilder med helbredende effekt.
Overnatning ved Det Døde Hav.

14. dag
Tidlig morgen afgang fra hotellet til lufthavnen i Amman, hvorfra vi flyver til København via Cairo.

Dette er kun et eksempel på et program. Du kan hos os frit sammensætte dit program så det passer perfekt til dig og dine ønsker. Skulle du f.eks. ønske at have flere dage end nævnt i enten Egypten eller Jordan, laver vi dit program ud fra dette. Skulle du have lyst til flere eller færre udflugter end nævnt eller har du specielle behov, behøver du bare sende os en mail eller ringe til os, så kan stort set hvad som helst arrangeres.

Pris og tillæg

14 dage/13 nætter ⇒ 2 nætter i Cairo - 4 nætters nilkrydstogt fra Luxor til Aswan - 2 nætter i Aswan - fly Aswan-Cairo-Amman - 2 nætter i Amman - 2 nætter i Petra - 1 nat ved Det Døde Hav

Priserne inkluderer:

 • Flybilletter: København-Cairo-Amman, Amman-Cairo-Luxor, Aswan-Cairo, Kairo-København
 • 23 kg indtjekket bagage og 8 kg håndbagage
 • Mad og drikkevarer på internationalt fly
 • Visum til Egypten og Jordan
 • Alle transfers på hele turen
 • 2 nætter i Cairo på 4* hotel Pyramids Park med morgenmad
 • 4 nætters nilkrydstogt fra Luxor til Aswan på 4+*MS Radsmis krydstogtsbåd med helpension
 • 2 nætter i Aswan på hotel med morgenmad
 • 2 nætter i Amman på hotel med morgenmad
 • 2 nætter i Petra på hotel med morgenmad
 • 1 nat ved Det Døde Hav på hotel med morgenmad
 • Nilkrydstogt med helpension (morgenmad, frokost, middag, eftermiddagskaffe/-te under sejlads)
 • Udflugter som nævnt i programmet med privat engelsktalende guide i Egypten:
 • Engelsktalende chauffør på rundturen i Jordan
 • Inkluderede seværdigheder:
  • I Kairo: pyramider og Sfinksen i Giza, Det Egyptiske Museum inkl. frokost
  • I Luxor: Kongernes dal, Hatshepsut Templet og Memnon kolosserne.
  • Kom Ombo Templet
  • I Aswan: Den nye Dæmning, Den ufuldendte Obelisk og Philae Templet, felucca tur på Nilen med besøg på Kitchener Island
  • I Amman: bytur i Amman med besøg i Citadellet og det romerske amfiteater, Jordans arkæologiske museum på Citadellet, Jerash og Ajloun.
  • Ad Kings road: Madaba, "The City of Mosaik”, Nebo bjerget og Kerak Slot
  • I Petra: Wadi Musa (kløften ned til "the treasure”), "the treasure” og nabateanernes templer og grave

 

Ønskes privat engelsktalende guide, som kører med i bussen til seværdighederne fra og med Amman til og med Nebo bjerget vil der være et tillæg på kr. 1800,- pr. bil.

Der er altid engelsktalende chauffør på hele rundrejsen.

Rejsen er som udgangspunkt fra København, men kan også laves fra Billund.

Der er altid privat engelsktalende guide med på udflugterne i Egypten.

For at booke rejsen skal du blot sende os en mail på younesrejser@younesrejser.dk med programnavn, afrejsedato, alle rejsedeltageres navne, som de står i passene, adresse og telefonnummer.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for at tage en snak om rejsen og mulighederne.

4-stjernede hoteller i Jordan, 4* stjernede hoteller i Egypten og 4*+stjernede Nilkrydstogt i Egypten

Sæson 2022/2023

Alle priser er pr. person i dobbeltværelse

Afrejse dato fra København 

Pr. person i dobbeltværelse

 

Børne priser

Enkeltværelses-

tillæg

29.10.-11.11.22 kr. 16.995,- kr. 11.950,- kr. 3.400,-
12.11.-25.11.22 kr. 16.995,- kr. 11.950,- kr. 3.400,-
17.12.-30.12.22 kr. 17.995,- kr. 12.350,- kr. 3.400,-
31.12.-13.01.23 kr. 17.995,- kr. 12.350,- kr. 3.900,-
21.01.-03.02.23 kr. 17.995,- kr. 12.950,- kr. 3.400,-
11.02.-24.02.23 kr. 17.995,- kr. 12.950,- kr. 3.400,-
04.03.-17.03.23 kr. 17.995,- kr. 11.950,- kr. 3.400,-
25.03.-07.04.23 kr. 17.995,- kr. 11.950,- kr. 3.400,-
01.04.-14.04.23 kr. 17.995,- kr. 12.350,- kr. 3.400,-
22.04.-05.05.23 kr. 16.995,- kr. 11.950,- kr. 3.400,-
13.05.-26.05.23 kr. 16.995,- kr. 11.950,- kr. 3.400,-
10.06.-23.06.23 kr. 16.995,- kr. 11.950,- kr. 3.400,-
08.07.-28.07.23 kr. 16.995,- kr. 11.950,- kr. 3.400,-
12.08.-25.08.23 kr. 16.995,- kr. 11.950,- kr. 3.400,-
02.09.-15.09.23 kr. 16.995,- kr. 11.950,- kr. 3.400,-
16.09.-29.09.23 kr. 16.995,- kr. 11.950,- kr. 3.400,-
30.09.-13.10.23 kr. 16.995,- kr. 11.950,- kr. 3.400,-
14.10.-27.10.23 kr. 17.995,- kr. 12.350,- kr. 3.400,-
04.11.-17.11.23 kr. 17.995,- kr. 11.950,- kr. 3.400,-
18.11.-01.12.23 kr. 17.995,- kr. 11.950,- kr. 3.400,-
02.12.-15.12.23 kr. 17.995,- kr. 11.950,- kr. 3.400,-
16.12.-29.12.23 kr. 17.995,- kr. 12.350,- kr. 3.400,-
23.12.23-05.01.24 kr. 17.995,- kr. 12.350,- kr. 3.400,-

 

5-stjernede hoteller i Jordan, 5* stjernede hoteller i Egypten og 5*stjernede Nilkrydstogt i Egypten

 

Sæson 2022/2023

Alle priser er pr. person i dobbeltværelse

Afrejse dato fra København 

Pris pr. person i dobbeltværelse

Børnepriser  

Enkeltværelses-

tillæg

29.10.-11.11.22 kr. 18.395,- kr. 12.850,- kr. 3.900,-
12.11.-25.11.22 kr. 18.995,- kr. 12.850,- kr. 3.900,-
17.12.-30.12.22 kr. 19.395,- kr.13.850,- kr. 4.400,-
31.12.-13.01.23 kr. 19.395,- kr.13.850,- kr. 4.400,-
21.01.-03.02.23 kr. 18.395,- kr. 12.850,- kr. 3.900,-
11.02.-24.02.23 kr. 19.395,- kr.13.850,- kr. 4.400,-
04.03.-17.03.23 kr. 18.395,- kr. 12.850,- kr. 3.900,-
25.03.-07.04.23 kr. 18.995,- kr.12.850,- kr. 3.900,-
01.04.-14.04.23 kr. 19.395,- kr.13.850,- kr. 4.400,-
22.04.-05.05.23 kr. 18.395,- kr.12.850,- kr. 3.900,-
13.05.-26.05.23 kr. 18.395,- kr.12.850,- kr. 3.900,-
10.06.-23.06.23 kr. 18.395,- kr.12.850,- kr. 3.900,-
08.07.-28.07.23 kr. 18.395,- kr.12.850,- kr. 3.900,-
12.08.-25.08.23 kr. 18.595,- kr.12.850,- kr. 3.900,-
02.09.-15.09.23 kr. 18.395,- kr.12.850,- kr. 3.900,-
16.09.-29.09.23 kr. 18.395,- kr.12.850,- kr. 3.900,-
30.09.-13.10.23 kr. 18.995,- kr.12.850,- kr. 3.900,-
14.10.-27.10.23 kr. 19.395,- kr.13.850,- kr. 4.400,-
04.11.-17.11.23 kr. 18.995,- kr.12.850,- kr. 3.900,-
18.11.-01.12.23 kr. 18.995,- kr.12.850,- kr. 3.900,-
02.12.-15.12.23 kr. 18.995,- kr.12.850,- kr. 3.900,-
16.12.-29.12.23 kr. 19.395,- kr.13.850,- kr. 4.400,-
23.12.23-05.01.24 kr. 19.395,- kr.13.850,- kr. 4.400,-

 

For at booke rejsen skal du blot sende os en mail på younesrejser@younesrejser.dk med programnavn, afrejsedato, alle rejsedeltageres navne, som de står i passene, adresse og telefonnummer.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for at tage en snak om rejsen og mulighederne.

Hoteller

Det er muligt at arrangere rejsen med indkvartering på 3-, 4-, eller 5-stjernede hoteller.

Hoteller i Cairo:

5* Le Meridien Pyramids Hotel & Spa

Le Meridien Pyramids Hotel & Spa ligger i Giza og har fantastisk udsigt over de majestætiske pyramider. Der er stor udendørs pool med bar-ø og gratis wi-fi overalt på stedet.

Værelserne har fladskærms-tv og skrivebord. Nogle har også balkon med lyse træmøbler, nogle med udsigt til pyramiderne (mod tillæg).

5*Cairo Pyramids Steinenberger

Cairo Pyramids Steinenberger ligger i Giza, tæt på pyramiderne og ved siden af Cairo Pyramids Hotel.

Hotellet har anlagt have med en fantastisk udsigt til pyramiderne. Også hotellets udendørs pool område har udsigt dertil og på hotellet findes endvidere motionsrum, sauna og massagefaciliteter.

De rummelige værelser på Cairo Pyramids Steinenberger er udsmykket med egyptiske motiver. Alle værelserne har aircondition, satellit-tv, toiletartikler og hårtørrer.

Der serveres et udvalg af lokale specialiteter og internationale retter på hotellets restaurant. Der serveres sodavand og spiritus på terrassen med panoramaudsigt over pyramiderne.

Der er ca. 45 min. kørsel til Cairo International lufthavnen, hvis trafikken går glidende.

eller  4+* Cairo Pyramids Hotel  

Dette hotel ligger i Giza-området og har en fantastisk udsigt over pyramiderne. Det ligger smukt placeret i en anlagt have, og I kan glæde jer til en udendørs pool, motionsrum, sauna og massagefaciliteter.
Alle værelserne er udstyret med aircondition, TV, badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.
Dette er et perfekt valg for dig, der er interesseret i mindesmærker, museer og historie.

4* Mercure Cairo Le Sphinx

Her skal I bo ved foden af Giza-pyramiderne. Hotellet byder på rummelige værelser med udsigt over pyramiderne eller en lækker frodig have.
Mercure Cairo tilbyder, udendørs pool, topmoderne fitnesscenter, sauna og stort indendørs spabad og alle hoteller har naturligvis aircondition, TV og lækkert badeværelse.

Nilkrydstogt skib: 4+ MS Radamis

Nilkrydstogt -4+ Ms Tamr Henna

5*Ms Al Hambra Nile Cruise

5* Nilkrydstogt - MS Tulip

5*Nilkrydstogt-M/s Jamila

5*Nilkrydstogt-M/s kahila

 

Hoteller i Amman:

5* Crowne Plaza   eller 5*EMPINSKI HOTEl

Hoteller i Amman:

4*Amman International Hotel  eller  4*Ibis Amman

Hoteller i Amman:

3*Belle Vue Hotel  eller 3*Crystal Hotel

Hoteller i Petra:

5*Mövenpick Resort Petra 

4*Petra Guest House Hotel

3+*Petra Palace Hotel 

Hoteller i Døde Hav :

5*Crowne Plaza eller 5*Holiday Inn Resort

Hoteller i Døde Hav :

4*Dead Sea Spa Hotel

Kort