General

Oplevelser i Marsa Alam

Marsa Alam er et skønt område ved Rødehavet, et par timers kørsel syd for Hurghada. Der er et af de områder der endnu ikke er fuldt udviklet. Stemningen af afslappet og tempoet roligt. De store oplevelser i Marsa Alam er under havets overflade. Og dykning og snorkling er i verdensklasse. Sandet på strandene er finere end længere nordpå som for eksempel i Hurghada.

De fleste af vores hoteller har eget koralrev (house reef). Her er det muligt at snorkle og dykke direkte fra stranden. Typisk har hotellerne en bro der går ud over revet, så I kan snorkle ved de fantastiske rev lige ved hotellet. Læs mere om hotelstandard i Egypten HER.

Ellers er der ikke mange oplevelser i Marsa Alam. I kan selvfølgelig vælge at tage en tur ind til den store badedestination Hurghada hvis I vil shoppe eller gå lidt ud. Men I skal være forberedt på en ferie i roligt tempo. Der er masser af tid til at opleve den forunderlige verden under havet og slappe af ved en af de dejlige strande.

Vi kan også sagtens arrangere en udflugt til Luxor, hvor der er mulighed for at opleve Kongernes Dal med de utroligt velbevarede kongegrave, Dronning Hatchepsuts Dødetempel og Memnon-kolosserne. Og evt et var verdens største tempel-komplekser, Karnak templet. Eller start medet par overnatninger i Cairo og se de store pyramider og det egyptiske museum.

Hoteller

Vi har flere hoteller og resorts at vælge mellem, der alle ligger direkte til stranden og med mulighed for at dykke og snorkle. Alle vores hoteller har en god pool og all inclusive.

Fleksbilitet

Hvis I gerne vil opleve noget mere af Egypten, kan vi anbefale at kombinere Marsa Alam med et nilkrydstogt. Se vores program “Nilkrydstogt og Marsa Alam

Vi arrangere individuelle rejser, så har I særlige ønsker eller vil I gerne kombinere oplevelser i Marsa Alam med resten af Egypten, er I velkomne til at skrive eller ringe.

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.