Availability

 • Standard dobbeltværelse

  + mere information
  Max:

  Room facilities:Air Condition, Minibar, Room service, TV, Wake up service

  Stilfuldt indrettet med to enkeltsenge eller en dobbelt seng, TV, mini bar og 24-hour room service.

  Værelserne har eget badeværelse med toilet, bad og håndvask.

   

 • Enkeltværelse

  + mere information
  Max:

  Room facilities:Air Condition, Desk, Free toiletries, Heating, Minibar, Pay-per-view Channels, Room service, Safety Deposit Box, Telephone, TV, Wake up service

  Enkeltværelset er et normalt dobbeltværelse booket til 1 person. Prisen for et enkeltværelse er normalt omkring 70% af et dobbeltværelse.

  Bed size:King Size

  Room size:25-35 m2

General

Amaan Bungalows er 3-stjernet hotel der ligger rigtig godt til en af Zanzibars bedste badestrande, Nungwi, på nordkysten. Hotellet er hyggelig og perfekt hvis I ønsker at bo billigt på en fantastisk strand. Men I skal være opmærksomme på at finish og service på et 3-stjernet hotel i Tanzania ikke er gennemført.

Værelserne

På Amaan Bungalow er værelserne enkle med en dobbeltseng eller to enkeltsenge med myggenet. Der er forskellige værelses kategorier, hvor den normale er Garden view. Ved at betale ekstra kan I opgraderes til Deluxe room, Pool view room eller Sea View room. I er meget velkomne til at skrive for priser. Der er air condition på alle værelserne og et badeværelse med brusebad og toilet. Mange af værelserne på Amaan er noget slidte, men med de skønne omgivelser er det ikke på værelset I bruger det meste af jeres tid.

Forplejning

Morgenmad indgår og nydes i hotellet restaurant. Halvpension kan tilkøbes og vil være buffet serveret i hotellets restaurant. På hotellet finde også en bar, hvorfra udsigten til havet kan nydes. Det må forventes at servicen på et 3-stjernet hotel på Zanzibar er lidt træg og der godt kan gå lang tid fra en bestilling er afgivet, til I rent faktisk for det bestilte.

Pool og strand

Amaan Bungalow ligger direkte til en af Zanzibars bedste strande, hvor der er rig mulighed for at bade i det dejlig varme vand eller gå en tur med de bare tæer begravet i det kridhvide sand. Der kan snorkles direkte fra stranden og hotellet har eget dykkercenter så det er virkelig muligt at opleve det fantastiske liv under havets overflade.

I finder også en god pool på Amaan Bungalows, hvor det er muligt at køle sig af eller svømme en tur. Der er solstole om poolen, men desværre har ikke alle solstole hynder.

Se vores andre hoteller på Zanzibar HER

Kan kombineres med safari

Facilities

 • Air Condition
 • Bar
 • Hairdryer
 • Laundry
 • Outdoor pool
 • Private bathroom
 • Restaurant
 • Telephone
 • WiFi

We are sorry, there are no reviews yet for this indkvartering.

Tanzania og Zanzibar

Tanzania og ZanzibarTanzania og Zanzibar Tanzania og Zanzibar har så meget at byde på. Tag f.eks på safari i nogle af verdens bedste national parker, som Serengeti og Ngorongoro. Eller nyde livet på en af de smukke strande på Zanzibar, der er som taget ud af et postkort. Er I mere eventyrlystne kan I bestige Afrikas højeste

Read more