General

Se disse fantastiske tilbud til Zanzibar

10 dage/11 nætter ⇒ 2 nætter i Stone Town og 7 nætter på et strandhotel Disse tilbud inkludere fly med Qatar Airways, 2 nætter på 3-stjernet  Tausi Palace i Stone Town m. morgenmad, 7 nætter på 3-stjernet strandhotel Amaan Bungalows med morgenmad og alle transfers. Lige nu har vi rigtig gode tilbud til Zanzibar. I kan opleve det bedste øen har at byde på med faste afrejse datoer og rigtig lav pris. Priserne er pr person i delt dobbelt værelse:

Afrejse 7. juni 2019 Pris: 7.995kr

Afrejse 28. juni 2019 Pris: 11.995kr

Afrejse 13. juli 2019 Pris: 13.995kr

Afrejse 30. august 2019 Pris: 9.995kr

Afrejse 11. oktober 2019 Pris: 12.995kr

Afrejse 19 oktober 2019 Pris: 12.995kr

Barn der deler med 2 voksne fra 5.995kr

Enkeltværelses tillæg: 2.895kr

Tilkøb af 3 dages safari i Ngorongoro krateret, Tarangire og Lake Manyara Pris: 6.995kr

Dette inkludere indenrigsfly, 3 overnatninger, engelsk talende guide og garanteret vinduesplads i safaribilen. (Bemærk I da har tre nætter mindre på Amaan Bungalows) Se programdetaljerne under fanen “Dagsprogram”. Vi kan sagtens tilpasse rejsen, hvis afrejse datoen ikke lige passer. I er meget velkomne til at skrive for et uforpligtende tilbud.

Stone Town

Start med et par dage i Stone Town der er UNESCO beskyttet og byder på små slendre ture i den hyggelige by med smukke gamle udskårne døre og altaner. I dette tilbud til Zanzibar er der inkluderet 2 nætter på 3-stjernet Tausi Palace. Der er en afslappet stemning med masser små caféer og restauranter og byen er helt tryg at færdes i på egen hånd. Oplev f.eks. Forodhani madmarkedet hvis I kan købe alt godt fra havet på spyd eller ny en drink på African House. Der er masser af små dejlige oplevelser i lavt tempo. Læs mere om Zanzibar HER

Standhotel

Slap af på et af de dejlige hoteller ved kysten.I dette tilbud til Zanzibar får i hele 7 nætter på Amaan Bungalows. De fleste hoteller ligger direkte til stranden og har en lækker pool. Dette giver optimale muligheder for afslapning i en solstol og for at bade i det azurblå vand. Elsker I seafood, er der masser af mulighed for at spise hummer, rejser, kingfish og andre lækkerier til yderst rimelig pris. Vi har hoteller der passer til ethvert budget og med beliggenhed på de fantastiske strande. De bedste strande finder I på nordkysten, hvor tidevandet ikke har den store effekt og der kan bades hele dagen.

Safari

Turen kan let kombineres med safari i nogle af Tanzanias bedste nationalparker, med gode chancer for at opleve løver, elefanter, bøfler, zebraer, gazeller, flodheste og MANGE andre dyr i deres naturlige element. Læs mere om safari i Tanzania HER

Dagsprogram

Dag 1 - København til Zanzibar:

Afrejse fra København med Qatar Airways til Zanzibar med mellemlanding.

Dag 2 – Ankomst og Stone Town:

Tausi PalaceAnkomst til Zanzibar. En repræsentant vil møde jer uden for lufthavnen, hvorefter der er transport til 3-stjernet Tausi Palace Hotel i Stone Town. Hotellet ligger midt i den gamle bydel med små hyggelige gader med smukt udskårne døre og charmerende caféer. Det kan anbefales at nyde en sundowner drink på African Houses berømte terrasse, hvor fra der er en spektakulær udsigt til solnedgangen

Dag 3 – Stone Town:

Dagen bruges til at gå på opdagelse i Stone Town. Besøg f.eks. det gamle slavemarked, det farverige kød-og grønt marked eller nyd at slentre rundt i de hyggelige gader og nyd en frisk presset juice på et af de mange serveringssteder. I kan også vælge at deltage på vores arrangerede gå-tur rundt i byen (ikke inkluderet). I kan vælge at deltage i vores udflugt til Prison Island (ikke inkluderet), der blev bygget som fængsel, men nåede aldrig at komme i brug som sådant. I dag er det hjem sted for landskildpadder der kan blive op til 250 år gamle. Der er også mulighed for at bade fra den smukke stand eller sejle ud til det nærliggende koralrev og snorkle. Om aftenen kan vi anbefale at besøg Forodhani Madmarkedet på egen hånd, hvor de handlende stiller deres boder op ved solnedgangstid og det så er muligt at købe alt spiseligt fra havet på spyd. Manden er tilberedt, men varmes på grillen og anrettes med det tilbehør i vælger. I kan også vælge at prøve en af de særlige Zanzibar pizzaer med et glas friskpresset sukkerrør juice til. Det er billigt, lækkert og sjovt.

Dag 4 – Zanzibar:

Efter morgenmad er der transport til Amaan Bungalows, der ligger på Zanzibars nordkyst. Hotellet har en god pool og ligger direkte til en af Zanzibars bedste strande. Opholdet er med morgenmad

Dag 5 - Zanzibar

Det er muligt at deltage på en af de planlagte udflugter. Tag f.eks. med på Blå Safari (ikke inkluderet), hvor vi sejler med den traditionelle sejlbåd, Dhow. Der er rig mulighed for at snorkle ved et af de flotte koralrev (leje af snorkeludstyr indgår i prisen). Sejlbåden lægger til en lille ø, hvor der serveres en dejlig seafood lunch. Det er en heldagstur hvor der er tid til at nyde livet over og under hav overfladen

Dag 6 - Zanzibar:

Tid til afslapning eller at tage på en af udflugterne, f.eks. en tur til en af de lokale krydderiplantage eller opleve Jozani forest der er et regnskovsområde med aber Ikke inkludeter). Eller tag på sunsetcruise og nyd solnedgangen på havet.

Dag 7 - Zanzibar:

Hvis I ikke fik set delfiner på den Blå safari, kan I vælge at deltage i Delfinturen (ikke inkluderet), hvor I sejler ud tidligt om morgenen for at se delfinerne mens de er mest aktive. Der er 99% chance for at opleve delfiner på tæt hold på denne udflugt og ofte er det muligt at svømme med de fantastiske dyr.

Dag 8 - Zanzibar:

I kan vælge at slappe af på det dejlige hotel med en bog ved poolen eller svømme en tur i det azurfarvede hav, eventuelt med en snorkel så livet under vandets overflade kan nydes.

Dag 9 - Zanzibar:

I kan vælge at slappe af på det dejlige hotel med en bog ved poolen eller svømme en tur i det azurfarvede hav, eventuelt med en snorkel så livet under vandets overflade kan nydes.

Dag 10 - Zanzibar:

I kan vælge at slappe af på det dejlige hotel med en bog ved poolen eller svømme en tur i det azurfarvede hav, eventuelt med en snorkel så livet under vandets overflade kan nydes.

Dag 11 – Zanzibar - Afrejse

Der er afgang til Zanzibar lufthavn i løbet af formiddagen og I flyver med Qatar Airlines tilbage til København med kufferten fuld af oplevelser og minder for livet.

Dag 12 – Ankomst i København

Flyet lander i København om morgenen

Pris og tillæg

Priserne er pr person i delt dobbelt værelse:

 • Afrejse 18. maj 2019. Pris: 7.995kr
 • Afrejse 7. juni 2019 Pris: 7.995kr
 • Afrejse 28. juni 2019 Pris: 11.995kr
 • Afrejse 13. juli 2019 Pris: 13.995kr
 • Afrejse 30. august 2019 Pris: 9.995kr
 • Afrejse 11. oktober 2019 Pris: 12.995kr
 • Afrejse 19 oktober 2019 Pris : 12.995kr

Barn der deler med 2 voksne fra 5.995kr

Enkeltværelses tillæg: 2.895kr

Tilkøb af 3 dages safari i Ngorongoro krateret, Tarangire og Lake Manyara Pris: 6.995kr

Dette inkludere indenrigsfly, 3 overnatninger, engelsk talende guide og garanteret vinduesplads i safaribilen. (Bemærk I da har tre nætter mindre på Amaan Bungalows) Det er muligt at opgradere til 5-stjernet Fruit and Spice Wellness Resort på sydkysten med halv pension. Eller 5 -stjernet Gold Zanzibar Beach House and Spa på nordkysten med halv pension Rejsen er pr. person (ved min. 2 personer) og inkluderer følgende:

 • Fly fra København – Zanzibar (med mellemlanding) t/r med Qatar Airways
 • 2 nætter i Stone Town på 3-stjernet Tausi Palace Hotel inkl. morgenmad.
 • 7 nætter på 3-stjerne på Amaan Bungalows Resort inkl. morgenmad.
 • Transfer fra Stone Town til Amaan Bungalows
 • Transfer til/fra lufthavnen
 • Mad og drikkevarer på flyene København-Zanzibar t/r.
 • 20 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage.

Ikke inkluderet:

 • Obligatorisk visum til Tanzania, 50USD købes ved ankomst til Tanzania
 • Obligatorisk hotelskat på Zanzibar. 1 USD pr person pr nat. Betales direkte til hotellet ved udcheckning
 • Udflugter på Zanzibar
 • Alle måltider der ikke er nævnt i programmet

Hoteller

Hoteller i Stone Town:

Tausi Palace hotel. 3-stjernet hotel med fantastisk beliggenhed midt i de snoede gader i Stone Town. Værelser har air condition og er i kolonistil med tvivlsomt finish. Forvent ikke luksus, men rene og pæne værelser med hyggelig atmosfære. Morgenmaden nydes på tagterrassen med en fantastisk udsigt over Stone Town. Der er mange trapper på hotellet. Kan opgraderes til 4-stjernet Tembo Hotel med pool. Tembo hotel ligger i den gamle bydel helt ned til vandet og der er en livlig stemning. Tembo hotel er et meget smukt gammelt hotel, hvor også værelser er mærket af årene, men beliggenheden er uovertruffen.

Hoteller på Zanzibar:

Amaan Bungalows. Et 3-stjernet hotel på nordkysten der ligger direkte til en af Zanzibars bedste strande. Der er et pænt poolområde og solstole på stranden. Værelser er pæne, men slidte. En basis morgenmad indgår i prisen og det er muligt at tilkøbe aftensmad. Der er flere restauranter i området. Der kan opgraderes til 5-stjernet Fruit and Spice Wellness Hotel på sydkysten med halvpension. Hotellet har en stor flot pool og fantastisk mad. Der kan slappes ved poolen eller på den anlagte strand og bades i det turkisblå vand fra smukke bro. Et virkelig lækkert hotel, men det mangler den smukke strand der findes på nordkysten. Eller til 5-stjernet Gold Zanzibar Beach House and Spa på nordkysten. Hotellet ligger på Zanzibars bedste strand Nungwi og har god service, velsmagende mad og en skøn pool. Opholdet er med halpension. Elsker I strand og skal alle sanser forkæles, anbefales dette hotel. All Inclusive kan tilkøbes for 40$ pr person pr nat.

Kort