Availability

 • Max:

  Room facilities:Air Condition, Minibar, Private bathroom, Room service, Seating area, Telephone, TV, Wake up service

  Suiterne er et soveværelse med tilhørende opholdsstue med sofa område. Stilfuldt indrettet med to enkeltsenge eller en dobbelt seng, TV, mini bar og 24-hour room service.

  Suiterne har eget badeværelse med toilet, bad og håndvask.

 • Standard dobbeltværelse

  + mere information
  Max:

  Room facilities:Air Condition, Minibar, Room service, TV, Wake up service

  Stilfuldt indrettet med to enkeltsenge eller en dobbelt seng, TV, mini bar og 24-hour room service.

  Værelserne har eget badeværelse med toilet, bad og håndvask.

   

General

Ngorongoro Serena Safari Lodge har 74 værelser og en suite som falder smukt ind i Ngorongoro -kraterets næsten ubeskrivelige skønhed. Der er rigtig god plads på de enestående værelser og komforten og servicen er i top. Hotellet ligger på kraterranden og er bygget af flodsten og en kappe af vildtvoksende vinstokke og fletter sig så naturligt ind i landskabet, at gæsterne ikke kan lade være med at føle sig som ét med naturen. Med en privat stenbalkon, der åbner ud mod den blågrønne vidder på kraterbunden nedenfor, er det som om du bor alene i “menneskehedens vugge.” Værelserne er dekoreret med messinglamper, præget lædergavl, wildwood-spejle, Maasai -udskæringer og stiliserede hulemalerier.

Gæsteoplevelsen forstærkes med moderne bekvemmeligheder som gratis trådløst internet og roomservice døgnet rundt.

 

 

Hovedrestauranten på Ngorongoro Serena Safari Lodge er smukt designet i traditionel stil for at skabe en autntisk og fortryllende madoplevelse. Nyd et dejligt udvalg af lokale og internationale retter, der er fremstillet af det fineste og friskeste kød, råvarer og ingredienser. Med charmerende stenbygget arkitektur, en glødende pejs og vægge prydet med forhistoriske hulemalerier og flimrende fakkellys, er den elegante, men afslappede spisestue ideelt til enhver lejlighed og for enhver smag.

smag og induer fra gulv til loft og dobbeltdøre, der fører ud til en ekspansiv terrasse, supplerer hvert måltid med panoramaudsigt over Ngorongoro-krateret. Morgenmad og frokost serveres som buffet og har en bred vifte af internationale valg. I typisk safaristil tilbyder vi en komplet engelsk morgenmad samt europæiske retter, mens vores frokostmenuer omfatter kød, fjerkræ, fisk og vegetariske retter. Vores middagsmenuer har en salatbuffet, suppe, hovedret, budding, ost og kiks samt te eller kaffe. Vegetariske retter er altid tilgængelige. Størstedelen af vores kød- og mejeriprodukter samt vores frugt og grøntsager stammer fra lokalsamfund. Bemærk venligst, at vores restaurant tilgodeser de særlige kostbehov, vores gæster måtte have.

 

We are sorry, there are no reviews yet for this indkvartering.

Tanzania og Zanzibar

Tanzania og ZanzibarTanzania og Zanzibar Tanzania og Zanzibar har så meget at byde på. Tag f.eks på safari i nogle af verdens bedste national parker, som Serengeti og Ngorongoro. Eller nyde livet på en af de smukke strande på Zanzibar, der er som taget ud af et postkort. Er I mere eventyrlystne kan I bestige Afrikas højeste

Read more