Availability

 • Max:

  Room facilities:Air Condition, Minibar, Private bathroom, Room service, Seating area, Telephone, TV, Wake up service

  Suiterne er et soveværelse med tilhørende opholdsstue med sofa område. Stilfuldt indrettet med to enkeltsenge eller en dobbelt seng, TV, mini bar og 24-hour room service.

  Suiterne har eget badeværelse med toilet, bad og håndvask.

 • Standard dobbeltværelse

  + mere information
  Max:

  Room facilities:Air Condition, Minibar, Room service, TV, Wake up service

  Stilfuldt indrettet med to enkeltsenge eller en dobbelt seng, TV, mini bar og 24-hour room service.

  Værelserne har eget badeværelse med toilet, bad og håndvask.

   

 • Enkeltværelse

  + mere information
  Max:

  Room facilities:Air Condition, Desk, Free toiletries, Heating, Minibar, Pay-per-view Channels, Room service, Safety Deposit Box, Telephone, TV, Wake up service

  Enkeltværelset er et normalt dobbeltværelse booket til 1 person. Prisen for et enkeltværelse er normalt omkring 70% af et dobbeltværelse.

  Bed size:King Size

  Room size:25-35 m2

General

MS Nile Dolphin er et 5-stjernet flydende hotel, som cruiser på Nilen mellem Luxor og Aswan. Alle værelser, receptionen og restauranten gennemgik en fuldstændig renovering i juli 2017. Skibet er 10 år gammelt, oprindeligt bygget i klassisk design. Under renoveringen af ​​interiøret bevarede vi de klassiske kunsttemaer i skibets originale krop, forvandlet til moderne farver og fornyet interiøret i minimalistisk design. Kahytter, lobby og restaurant er indrettet med individuelt malet moderne kunstmalerier. Vi byder dig velkommen i vores moderne designskib som Nile Dolphin er forvandlet til nu.

Det flydende hotel har 63 deluxe dobbeltkahytter og 2 suiter, restaurant, panorama lounge, barer, ‘stille område’ der støder op til loungen med panorama terrasse, solterrasse med pool, jacuzzi og bar, massagekahytte og fitnesscenter med direkte adgang til poolen på solterrassen. WiFi adgang er til rådighed.

Alle kahytter har store panoramavinduer, der kan åbnes – så du kan nyde udsigten over Nilen, Palmerne og Ørkenen … selv fra din seng. Alle kahytter har en-suite, rummelige, præfabrikerede badeværelser med marmorgulve og vægdekorationer, fuldglasbruser med jetpaneler, toiletartikler, hårtørrer.

Vores elegante restaurant ligger på nedre dæk med plads til 150. Vi vil forkæle dig med et stort udvalg af internationale retter og lokale retter. Hvis du har særlige kostbehov, så lad os vide, hvornår du tjekker ind.

Hvis du er på glutenfri diæt – vil vores bager lave frisk glutenfri brød, mens du bor hos os.

Hvis du er på laktose og kazeinfri kost – giver vi dig sojamælk eller kokosmælk til din morgenmad og kaffe.

Vi har også en kabys og bar oppe på solterrassen. Du kan nyde din frokost/middag og se det smukke landskab mens du sejler. Dette vil gøre dit ophold uforglemmeligt ombord på Nile Dolphin.

Vores loungebar ligger på 4. dæk med store panoramavinduer, hvor du kan nyde dine drinks mens du ser ud på Nilen. Loungen har plads til 140 med alle faciliteter til særlige aftenunderholdningsprogrammer. Ved siden af ​​vores lounge er vores bibliotek, hvor du kan læse eller bare beundre det smukke panorama i stilhed.

Du kan nyde solen på solterrassen, hvor de mest fashionable cocktails og drinks serveres. Du kan nyde en overdimensioneret pool med dybt og lavt vand og to boblebade, og forkæle dig selv mens du slapper af i solskinnet. Fra solterrassen kan du  få direkte adgang til det klimatiserede fitnesscenter og spa, med infrarød sauna på fjerde dæk.

I indlogeres i en udvendig kahyt med store panoramavinduer. Vi sørger altid for at få kahytter så højt på båden som muligt. Men vi kan ikke uden betaling garantere kahyt på øvre dæk (3. eller 4. dæk), da der kan være andre der betaler sig fra at bo i kaytterne. Derfor vil der altid være et tillæg på kahyt på øvre dæk, hvis en kahyt skal garanteres der.

Vær opmærksom på at det ikke er det fulde antal dage der sejles. Der er lagt tid ind til at man kan nå at se seværdighederne i byerne man lægger til ved. Derfor er det typisk først på anden dagen efter check in på båden at den sejler. Der vil også være en nat undervejs at man lægger til og overnatter, samt en nat til sidst inden check ud at man ligger til kajs. Derfor skal man regne med at være 3 eller 4 nætter på båden men altså ikke sejle i fulde 3 eller 4 dage.

Undervej lægger båden til i Kom Ombo og Edfu. Her er det muligt at besøge Kom Ombo templet, der ligger smukt ud til Nilen. Templet er ikke så stort, men er et sjældent dobbelttempel bygget i den græsk-romerske periode.

Hvad enten krydstogtet starter i Aswan eller Luxor, er der tid til at besøge de to byers store seværdigheder. I Luxor vil der være mulighed for at besøge Kongernes Dal, Hatchepsuts dødetempel og Memnon-kolosserne på vestbredden. Og i Aswan vil det være muligt at besøge Philae templet, den nye Aswan dæmning og den ufuldendte obelisk.

Vær venlig opmærksom på at hvis du resjer i november til og med februar kan det være koldt om natten på bådene. Der er ikke klimaanlæg med varme, kun aircondition til at køle ned med, i kahytterne på bådene.

 

Facilities

 • Air Condition
 • Bar
 • Desk
 • Free toiletries
 • Hairdryer
 • Heating
 • Hotspots
 • Laundry
 • Lounge
 • Minibar
 • Outdoor pool
 • Private bathroom
 • Restaurant
 • Room service
 • Safety Deposit Box
 • Sauna
 • Seating area
 • Telephone
 • TV
 • Valet parking
 • Wake up service
 • Washer
 • WiFi

We are sorry, there are no reviews yet for this indkvartering.

Egypten

EgyptenDet fantastiske Egypten Egypten er et fantastisk land at rejse i. Her findes både kulturelle og historiske seværdigheder, de dejligste badestrande samt et hav af lækkerier til ganen. Egyptens historie går mange tusinde år tilbage Fra en tid hvor faraoer regerede og de mange guder blev tilbedt. De mest kendte symboler er nok pyramiderne i

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/younesrejser.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/younesrejser.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Kultur og historie

Egypten historie er mere end 500 år gammel og har har dannet grundlag for hele den europæiske historie og kultur. Vi i Europa har taget meget af den med hjem via vores korstog og rejsende til regionen. De gamle grækere og romere efterlod Egypten en masse af deres kulturer, men lod sig også inspirere af Egypten og tog derfor noget med retur. Den oldhistorieske ægyptiske mytologi er fyldt med spændende historier om de mange guder. Historierne kan man til dels se i de mange templer, der hver i sær er dedikeret til de forskellige guder og faraoer. Det er et land spækket med spændende og inspirerende historie, så rig på kultur og seværdigheder. Egypten er også et meget kontrastfyldt land med den frodige nil-dal mod den golde ørken, det moderne Cairo mod landsbyerne langs Nilen, æselkærrer mod nye Mercedes og ikke mindst dyb fattigdom mod umådelig rigdom. Der er nok at se i Egypten til mange, mange rejser.

Read more