Availability

 • Max:

  Room facilities:Air Condition, Minibar, Private bathroom, Room service, Seating area, Telephone, TV, Wake up service

  Suiterne er et soveværelse med tilhørende opholdsstue med sofa område. Stilfuldt indrettet med to enkeltsenge eller en dobbelt seng, TV, mini bar og 24-hour room service.

  Suiterne har eget badeværelse med toilet, bad og håndvask.

 • Standard dobbeltværelse

  + mere information
  Max:

  Room facilities:Air Condition, Minibar, Room service, TV, Wake up service

  Stilfuldt indrettet med to enkeltsenge eller en dobbelt seng, TV, mini bar og 24-hour room service.

  Værelserne har eget badeværelse med toilet, bad og håndvask.

   

 • Enkeltværelse

  + mere information
  Max:

  Room facilities:Air Condition, Desk, Free toiletries, Heating, Minibar, Pay-per-view Channels, Room service, Safety Deposit Box, Telephone, TV, Wake up service

  Enkeltværelset er et normalt dobbeltværelse booket til 1 person. Prisen for et enkeltværelse er normalt omkring 70% af et dobbeltværelse.

  Bed size:King Size

  Room size:25-35 m2

General

M / S Nile Quest er en Deluxe Five Star Nile Cruiser. Dens jomfrurejse var i 2002, men skibet gennemgik omfattende renoveringer i 2006 ajourføring af kahytter og fællesarealer med moderne indretning og faciliteter samt tilføjelse af nye tjenester. Skibet betragtes bredt som en af ​​de bedste Deluxe Five Star skibe på Nilen.
Ved ankomsten til skibet bliver du mødt af marmorgulve, moderne indretning og en næsten 10 meter høj snoet trappe. På nederste dæk har Nile Quest sin temarestaurant med plads til op til 142 gæster. Der er også en anden privat restaurant, der kan rumme op til 30 gæster. Der findes flere forretningsfaciliteter ombord, herunder en internetcafé, businesscenter og konferencerum. Lounge-baren og disco-baren har et dansegulv og en bar, der serverer øl, vin og spiritus. Soldækket har en af ​​de største swimmingpools på nilkrydstogtskibene med både en svømmepøl og en splash sektion samt en jacuzzi. På soldækket kan du vælge både skyggefulde siddepladser og områder med polstrede liggestole i solen. Hvis du har brug for forfriskninger, mens du nyder solen, er der en bar med alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer. Hvis du har brug for at holde dig i form mens du er på ferie, kan du gøre det i indendørs træningscenter. Nilen Quest har også en panoramaudsigt elevator for at gøre det lettere og mere bekvemt at bevæge sig mellem skibets dæk.
Skibet har 45 kahytter, 14 Junior Suites, 2 Royal Suites og 1 Presidential Suite. Alle kahytter har franske balkoner med panoramaudsigt-vinduer, individuelt styret klimaanlæg, pengeskab, minibar, telefon, satellit-tv med dvd-afspiller, central musik system og eget badeværelse med bruser og hydromassage badekar. Standarden hytter er ca. 20 kvadratmeter. Junior suiterne er lidt større end standard kahytterne, og har separat stue og soveværelse. De kongelige og præsidentlige suiter måler over 40 kvadratmeter og har stue og soveværelse.

I indlogeres i en udvendig kahyt med store panoramavinduer. Vi sørger altid for at få kahytter så højt på båden som muligt. Men vi kan ikke uden betaling garantere kahyt på øvre dæk (3. eller 4. dæk), da der kan være andre der betaler sig fra at bo i khytterne. Derfor vil der altid være et tillæg på kahyt på øvre dæk, hvis en kahyt skal garanteres der.

Vær opmærksom på at det ikke er det fulde antal dage der sejles. Der er lagt tid ind til at man kan nå at se seværdighederne i byerne man lægger til ved. Derfor er det typisk først på anden dagen efter check in på båden at den sejler. Der vil også være en nat undervejs at man lægger til og overnatter, samt en nat til sidst inden check ud at man ligger til kajs. Derfor skal man regne med at være 3 eller 4 nætter på båden men altså ikke sejle i fulde 3 eller 4 dage.

Undervej lægger båden til i Kom Ombo og Edfu. Her er det muligt at besøge Kom Ombo templet, der ligger smukt ud til Nilen. Templet er ikke så stort, men er et sjældent dobbelttempel bygget i den græsk-romerske periode.

Hvad enten krydstogtet starter i Aswan eller Luxor, er der tid til at besøge de to byers store seværdigheder. I Luxor vil der være mulighed for at besøge Kongernes Dal, Hatchepsuts dødetempel og Memnon-kolosserne på vestbredden. Og i Aswan vil det være muligt at besøge Philae templet, den nye Aswan dæmning og den ufuldendte obelisk.

Vær venlig opmærksom på at hvis du resjer i november til og med februar kan det være koldt om natten på bådene. Der er ikke klimaanlæg med varme, kun aircondition til at køle ned med, i kahytterne på bådene.

 

 

Facilities

 • Air Condition
 • Bar
 • Desk
 • Hairdryer
 • Minibar
 • Outdoor pool
 • Private bathroom
 • Room service
 • Safety Deposit Box
 • Seating area
 • TV
 • Wake up service

We are sorry, there are no reviews yet for this indkvartering.

Egypten

EgyptenDet fantastiske Egypten Egypten er et fantastisk land at rejse i. Her findes både kulturelle og historiske seværdigheder, de dejligste badestrande samt et hav af lækkerier til ganen. Egyptens historie går mange tusinde år tilbage Fra en tid hvor faraoer regerede og de mange guder blev tilbedt. De mest kendte symboler er nok pyramiderne i

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/younesrejser.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/younesrejser.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Kultur og historie

Egypten historie er mere end 500 år gammel og har har dannet grundlag for hele den europæiske historie og kultur. Vi i Europa har taget meget af den med hjem via vores korstog og rejsende til regionen. De gamle grækere og romere efterlod Egypten en masse af deres kulturer, men lod sig også inspirere af Egypten og tog derfor noget med retur. Den oldhistorieske ægyptiske mytologi er fyldt med spændende historier om de mange guder. Historierne kan man til dels se i de mange templer, der hver i sær er dedikeret til de forskellige guder og faraoer. Det er et land spækket med spændende og inspirerende historie, så rig på kultur og seværdigheder. Egypten er også et meget kontrastfyldt land med den frodige nil-dal mod den golde ørken, det moderne Cairo mod landsbyerne langs Nilen, æselkærrer mod nye Mercedes og ikke mindst dyb fattigdom mod umådelig rigdom. Der er nok at se i Egypten til mange, mange rejser.

Read more