Availability

 • Max:

  Room facilities:Air Condition, Minibar, Private bathroom, Room service, Seating area, Telephone, TV, Wake up service

  Suiterne er et soveværelse med tilhørende opholdsstue med sofa område. Stilfuldt indrettet med to enkeltsenge eller en dobbelt seng, TV, mini bar og 24-hour room service.

  Suiterne har eget badeværelse med toilet, bad og håndvask.

 • Standard dobbeltværelse

  + mere information
  Max:

  Room facilities:Air Condition, Minibar, Room service, TV, Wake up service

  Stilfuldt indrettet med to enkeltsenge eller en dobbelt seng, TV, mini bar og 24-hour room service.

  Værelserne har eget badeværelse med toilet, bad og håndvask.

   

 • Enkeltværelse

  + mere information
  Max:

  Room facilities:Air Condition, Desk, Free toiletries, Heating, Minibar, Pay-per-view Channels, Room service, Safety Deposit Box, Telephone, TV, Wake up service

  Enkeltværelset er et normalt dobbeltværelse booket til 1 person. Prisen for et enkeltværelse er normalt omkring 70% af et dobbeltværelse.

  Bed size:King Size

  Room size:25-35 m2

General

På Oriental Dream kan du nyde et helt særligt eventyr – alene, med din kæreste eller som familie.

Du har i mange år kunnet sejle i en traditionel egyptisk felucca på Nilen. Men du har aldrig oplevet turen i så luksuriøse omgivelser som her.

Hos Younes Rejser har vi fået specialbygget vores helt egen felucca, så du får meget mere ud af din tur og kan nyde opholdet på båden i luksus. På vores felucca er der nemlig både toilet, håndvask og bruser. Der er komfur og is-boks om bord. Vi har en generator med.

Og vi har bygget et lækkert soldæk med plads til at sove – også hvis du gerne vil hvile dig under myggenet. På soldækket kan du nyde din tea-time, mens du ser en fantastisk solnedgang og du kan spise middag i skæret af de levende lys.

For at komforten skal være helt i top, har vi sørget for masser af linned, puder, tæpper og lækre, bløde håndklæder – alt i egyptisk bomuld selvfølgelig.

Rejser du alene?

Nyd selskabet fra andre rejsende med feluccaen. Vi viser jer sider af Egypten, I aldrig vil glemme. Og er der nok gæster, så stopper vi på en lille ø undervejs og griller lam og holder beduin-aften med hygge omkring bålet. Der bliver masser at tale om – både på vejen, og når du kommer hjem.

Rejser I sammen?
Det bliver nok ikke mere romantisk, end når du og din kæreste sidder og nyder et glas champagne på dækket efter at have indtaget en lækker aftensmad – mens I vel at mærke glider stille og roligt nedad Nilen.

Rejser I hele familien?

Der er nok at opleve for hele familien, når vi tager turen fra Aswan til Edfu. Et besøg i en landsby krydres med spændende stop i historiske templer og hygge med dejlig mad og sjove oplevelser undervejs. Mon ikke vi også får tid til at besøge en sukkerrørsplantage?

Sejlturen

En rejse med vores felucca er typisk en 1- dagestur med overnatning eller et krydstogt på 3-4 dage.

Vi lægger ud med et besøg i en nubisk landsby, før vi forlader Aswan. Det giver jer en god mulighed for at se forskellen mellem nubiere og øvrige egyptere.

Oriental Dream
På turen besøger vi templerne Kom Ombo og Edfu. Vi stopper ved en sukkerrørsplantage, besøger kamel markedet i Daraw, ser på forskelligt landbrug og besøger en hyggelig landsby, før vi slutter af i Edfu.

Vores felucca har tre besætningsmedlemmer. 1 kaptajn og to styrmænd. Alle taler engelsk.

Forplejning

Der er 2 x 1 1⁄2 liters vand på flaske pr. person pr. dag.

Vores kaptajn og styrmænd laver mad ombord. Lækker morgenmad og varm mad til frokost og til aften. Alle grøntsager bliver skyllet i flaskevand.

Der er masser af kaffe og te – prøv den fantastiske hibiscuste. Er du mere til øl og sodavand, så gør os lige opmærksom på det, før vi tager af sted.

 

Feluccaen

Feluccaen er en fast bestanddel af livet på Nilen. Både egypterne selv og de mange turister nyder en sejltur i en felucca. Sejlbåden er perfekt, når du har brug for et friskt pust i sommervarmen, en rask tur nedad Nilen, eller du bare har lyst til at nyde den indtagende solnedgang.

 

Vores felucca er 13 meter lang og fem meter bred. Den er altså meget større end gennemsnittet og har i princippet plads til over 20 personer. Men er det kun dig og din familie, der har booket en tur, er der ingen fremmede med. Og prisen er naturligvis den samme. Er der flere, der har booket, har vi dog plads til flere, men vi vil have, at alle skal føle sig så komfortable som muligt på rejsen, så for at give bedre plads og service sejler vi kun med 15 ad gangen.

Når vi sejler, lægger vi brædder over dækket og madrasser ovenpå. Så kan din bagage ligge sikkert i hulrummet under.

Vi tager af sted med indertelte, som vi bruger som små kabiner. På den måde har I lidt privatliv, når I skal sove. I kan også bare ligge og kigge ud af hullet til vandsiden og nyde den helt enestående aftenstemning på Nilen.

Mere information kan fås hos Younes Rejser.

Facilities

 • Kitchenette
 • Shared bathroom
 • WiFi

We are sorry, there are no reviews yet for this indkvartering.

Egypten

EgyptenDet fantastiske Egypten Egypten er et fantastisk land at rejse i. Her findes både kulturelle og historiske seværdigheder, de dejligste badestrande samt et hav af lækkerier til ganen. Egyptens historie går mange tusinde år tilbage Fra en tid hvor faraoer regerede og de mange guder blev tilbedt. De mest kendte symboler er nok pyramiderne i

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/younesrejser.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/younesrejser.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Kultur og historie

Egypten historie er mere end 500 år gammel og har har dannet grundlag for hele den europæiske historie og kultur. Vi i Europa har taget meget af den med hjem via vores korstog og rejsende til regionen. De gamle grækere og romere efterlod Egypten en masse af deres kulturer, men lod sig også inspirere af Egypten og tog derfor noget med retur. Den oldhistorieske ægyptiske mytologi er fyldt med spændende historier om de mange guder. Historierne kan man til dels se i de mange templer, der hver i sær er dedikeret til de forskellige guder og faraoer. Det er et land spækket med spændende og inspirerende historie, så rig på kultur og seværdigheder. Egypten er også et meget kontrastfyldt land med den frodige nil-dal mod den golde ørken, det moderne Cairo mod landsbyerne langs Nilen, æselkærrer mod nye Mercedes og ikke mindst dyb fattigdom mod umådelig rigdom. Der er nok at se i Egypten til mange, mange rejser.

Read more