Availability

 • Max:

  Room facilities:Air Condition, Minibar, Private bathroom, Room service, Seating area, Telephone, TV, Wake up service

  Suiterne er et soveværelse med tilhørende opholdsstue med sofa område. Stilfuldt indrettet med to enkeltsenge eller en dobbelt seng, TV, mini bar og 24-hour room service.

  Suiterne har eget badeværelse med toilet, bad og håndvask.

 • Deluxe dobbletværelse

  + mere information
  Max:

  Room facilities:Air Condition, Minibar, Room service, TV, Wake up service

  Værelset er lidt større end et standard værelse og har bedre udsigt. Stilfuldt indrettet med to enkeltsenge eller en dobbelt seng, TV, mini bar og 24-hour room service.

  Værelserne har eget badeværelse med toilet, bad og håndvask.

 • Standard dobbeltværelse

  + mere information
  Max:

  Room facilities:Air Condition, Minibar, Room service, TV, Wake up service

  Stilfuldt indrettet med to enkeltsenge eller en dobbelt seng, TV, mini bar og 24-hour room service.

  Værelserne har eget badeværelse med toilet, bad og håndvask.

   

 • Enkeltværelse

  + mere information
  Max:

  Room facilities:Air Condition, Desk, Free toiletries, Heating, Minibar, Pay-per-view Channels, Room service, Safety Deposit Box, Telephone, TV, Wake up service

  Enkeltværelset er et normalt dobbeltværelse booket til 1 person. Prisen for et enkeltværelse er normalt omkring 70% af et dobbeltværelse.

  Bed size:King Size

  Room size:25-35 m2

General

Sheraton Soma Bay Resort

Sheraton Soma Bay Resort ligger direkte til stranden i Soma-bugten 30 km syd for Hurghada. Resortet har stor udendørs pool samt 18-hullers golfbane designet af Gary Player lige udenfor døren.

Alle værelser på Sheraton Soma Bay Resort har balkon og havudsigt, aircondition og moderne egetræsmøbler. Der er desuden satellit-tv og minibar. Nogle af værelserne byder på udsigt over bjergene ved Det Røde Hav.

Du kan spise udendørs på den internationale restaurants vidtstrakte terrasse med havudsigt eller prøve den hyggelige italienske restaurant og se kokkene tilberede autentiske italienske retter. Copper Crescent er et populært frokoststed under åben himmel med kølige briser og eksotiske dufte.

Som gæst på Sheraton, kan du slappe af på en solseng eller spille en omgang beachvolley. Du kan forkæle dig selv på Les Thermes Marina des Cascades, et omfattende thalassoterapi-anlæg. Du kan også nyde det fantastiske og farvestrålende undervandsliv i Røde Havet når snorkler og dykker i havet.

Hurghada Internationale Lufthavn ligger 20 km fra Sheraton Soma Bay Resort og vi kan selvfølgelig arrangere transfer for dig.

The Treasure of the Red Sea

Hotellet ligger lige ud til en fantastisk golfbane, der betegnes som ”The Treasure of the Red Sea”i Hurghada. Det er ikke så mærkeligt banen ligger i virkelig smukke omgivelser med Røde Havet og ørkenbjergene som baggrund. Banen er designet af den sydafrikanske Grand Master Gary Player. 18-hullers banen, 72 par, har vundet mange priser og ligger helt fantastisk med udsigt over Soma Bays frodige grønne fairways, det azurblå havvand og den kobberfarvede jord i den omkringliggende ørken.

I forbindelse med, ligger 9-hullers banen, en par 3-udfordring, der er god for både nybegyndere og avancerede golfspillere.

Vær opmærksom på at 18-huls banen er lukket grundet vedligehold i perioden maj-september. 9-huls banen er åben hele året.

Du finder vores golfrejse til dette hotel her.

Facilities

 • Air Condition
 • Bar
 • Fitness
 • Free toiletries
 • Hairdryer
 • Hotspots
 • Minibar
 • Outdoor pool
 • Private bathroom
 • Room service
 • Safety Deposit Box
 • TV
 • WiFi

We are sorry, there are no reviews yet for this indkvartering.

Egypten

EgyptenDet fantastiske Egypten Egypten er et fantastisk land at rejse i. Her findes både kulturelle og historiske seværdigheder, de dejligste badestrande samt et hav af lækkerier til ganen. Egyptens historie går mange tusinde år tilbage Fra en tid hvor faraoer regerede og de mange guder blev tilbedt. De mest kendte symboler er nok pyramiderne i

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/younesrejser.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/younesrejser.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Kultur og historie

Egypten historie er mere end 500 år gammel og har har dannet grundlag for hele den europæiske historie og kultur. Vi i Europa har taget meget af den med hjem via vores korstog og rejsende til regionen. De gamle grækere og romere efterlod Egypten en masse af deres kulturer, men lod sig også inspirere af Egypten og tog derfor noget med retur. Den oldhistorieske ægyptiske mytologi er fyldt med spændende historier om de mange guder. Historierne kan man til dels se i de mange templer, der hver i sær er dedikeret til de forskellige guder og faraoer. Det er et land spækket med spændende og inspirerende historie, så rig på kultur og seværdigheder. Egypten er også et meget kontrastfyldt land med den frodige nil-dal mod den golde ørken, det moderne Cairo mod landsbyerne langs Nilen, æselkærrer mod nye Mercedes og ikke mindst dyb fattigdom mod umådelig rigdom. Der er nok at se i Egypten til mange, mange rejser.

Read more