Ring til os 36 99 05 27

Til Jordan med Younes Rejser

Hos Younes Rejser ønsker vi at vores gæster skal have en dejlig rejse med masser af oplevelse og gode minder med hjem. Det er detaljerne, der skaber helheden.

Når du booker din rejse hos os er du sikker på 

  • At vi lytter til og opfylder dine behov
  • At vi giver dig den bedste service 
  • At vi gør vores ypperste for at du føler dig tryg på rejsen

Når man rejser til et land hvor både kultur og sprog, er forskelligt fra sit eget, synes vi at det er vigtigt, at vores gæster får den rigtige rådgivning til en rejse. Derfor snakker vi med dig om, hvilke behov du har og skræddersyr rejsen til dit behov og budget. Du skal selvfølgelig have den rigtige rejse, som lever op til dine forventninger. Vi lægger vægt på, at vores gæster hver især får en unik oplevelse på deres rejse. Det kan vi gøre fordi vores kontakter er så tætte, både på det personlige og på det forretningsmæssige plan. Vi kan lave arrangementer som mange andre ikke har mulighed for og fleksibiliteten for, hvad kan lade sig gøre, er stor.

This image has an empty alt attribute; its file name is image-2.png

Se vores rundrejser i Jordan herunder:

Det bedste af Jordan

Fra Amman til Aqaba

Højdepunkter i Jordan

Klassisk tur til Egypten og Jordan

Petra og Pyramider

Skoleferie i Jordan

Petra og Pyramider

Jordan og Egypten

This image has an empty alt attribute; its file name is image-3.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image-5.png

Hos Younes Rejser har vi 30 års erfaring i at sammensætte rejser, som sætter aftryk og efterlader minder. Vores rejsebureau holder til i Dragør, og vi sætter en ære i altid at følge vores gæster på nært hold, når I er afsted, så alle er sikrede en tryg rejse.

Vores lokale guider udvælges efter både faglige og menneskelige kvaliteter, så I altid vil føle jer i gode og kompetente hænder, når I rejser med Younes Rejser.

For at booke en rejse skal du blot sende os en mail på younesrejser@younesrejser.dk med programnavn, afrejsedato, alle rejsedeltageres navne, som de står i passene, adresse og telefonnummer.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for at tage en snak om rejsen og mulighederne.