General

Eksotisk rejse til Zanzibar

10 dage/11 nætter ⇒ 2 nætter i Stone Town, Zanzibar og 7 nætter på strandhotel.

På denne rejse kan du nyde paradis ø-en Zanzibar. Vi mener, at nord-vest kysten har Zanzibars bedste strande med minimum af tidevandsforskel og du derfor kan bade i havet hele dagen. Her kan du dase på de kridhvide bounty-strande og opleve ægte afslapning, turkisblåt vand og smukke solnedgange.

De fleste hoteller ligger direkte til stranden og har en lækker pool. Dette giver optimale muligheder for afslapning i en solstol og for at bade i det azurblå vand. Elsker du seafood, er der masser af muligheder for at spise hummer, rejser, kingfish og andre lækkerier til yderst rimelige priser. Vi har hoteller der passer til ethvert budget og med beliggenhed på de fantastiske strande.

Stone Town – Zanzibars hovedstad

Denne rejse starter med et par nætter i Stone Town, hoved byen på Zanzibar. Så har du mulighed for at opleve den charmerende stemning, der er i den lille hyggelige havneby.

Over hele byen finder du smukke gamle udskårne døre og altaner, så blot at gå en tur gennem byens små gader, er en oplevelse i sig selv. Der er en afslappet stemning med masser små caféer og restauranter og byen er helt tryg at færdes i på egen hånd. Oplev f.eks. Forodhani madmarkedet, hvis I kan købe alt godt fra havet på spyd eller nyd en drink på African House. Der er masser af små dejlige oplevelser i lavt tempo. Læs mere om Zanzibar HER

Det er også en oplevelse værd at gå hen til det gamle slavemarked og ind på museet der gemmer på den grumme historie om slavehandel.

Fra Stone Town er det også muligt at besøge Prison Island der bl.a. gemmer på de gamle skildpadder.

Til denne rejse bruger vi Qatar Airways eller Turkish Airlines

Safari

Turen kan let kombineres med safari i nogle af Tanzanias bedste nationalparker, med gode chancer for at opleve løver, elefanter, bøfler, zebraer, gazeller, flodheste og MANGE andre dyr i deres naturlige element. Læs mere om safari i Tanzania HER

Dagsprogram

Dag 1 - København til Zanzibar:

Afrejse fra København med Qatar Airways til Zanzibar med mellemlanding.

Dag 2 – Ankomst og Stone Town:

Tausi PalaceAnkomst til Zanzibar. En repræsentant vil møde jer uden for lufthavnen, hvorefter der er transport til 3-stjernet Tausi Palace Hotel i Stone Town. Hotellet ligger midt i den gamle bydel med små hyggelige gader med smukt udskårne døre og charmerende caféer. Det kan anbefales at nyde en sundowner drink på African Houses berømte terrasse, hvor fra der er en spektakulær udsigt til solnedgangen

Dag 3 – Stone Town:

Dagen bruges til at gå på opdagelse i Stone Town. Besøg f.eks. det gamle slavemarked, det farverige kød-og grønt marked eller nyd at slentre rundt i de hyggelige gader og nyd en frisk presset juice på et af de mange serveringssteder. I kan også vælge at deltage på vores arrangerede gå-tur rundt i byen (ikke inkluderet). I kan vælge at deltage i vores udflugt til Prison Island (ikke inkluderet), der blev bygget som fængsel, men nåede aldrig at komme i brug som sådant. I dag er det hjem sted for landskildpadder der kan blive op til 250 år gamle. Der er også mulighed for at bade fra den smukke stand eller sejle ud til det nærliggende koralrev og snorkle. Om aftenen kan vi anbefale at besøg Forodhani Madmarkedet på egen hånd, hvor de handlende stiller deres boder op ved solnedgangstid og det så er muligt at købe alt spiseligt fra havet på spyd. Manden er tilberedt, men varmes på grillen og anrettes med det tilbehør i vælger. I kan også vælge at prøve en af de særlige Zanzibar pizzaer med et glas friskpresset sukkerrør juice til. Det er billigt, lækkert og sjovt.

Dag 4 – Zanzibar:

Efter morgenmad er der transport til Amaan Bungalows, der ligger på Zanzibars nordkyst. Hotellet har en god pool og ligger direkte til en af Zanzibars bedste strande. Opholdet er med morgenmad

Dag 5 - Zanzibar

Det er muligt at deltage på en af de planlagte udflugter. Tag f.eks. med på Blå Safari (ikke inkluderet), hvor vi sejler med den traditionelle sejlbåd, Dhow. Der er rig mulighed for at snorkle ved et af de flotte koralrev (leje af snorkeludstyr indgår i prisen). Sejlbåden lægger til en lille ø, hvor der serveres en dejlig seafood lunch. Det er en heldagstur hvor der er tid til at nyde livet over og under hav overfladen

Dag 6 - Zanzibar:

Tid til afslapning eller at tage på en af udflugterne, f.eks. en tur til en af de lokale krydderiplantage eller opleve Jozani forest der er et regnskovsområde med aber Ikke inkludeter). Eller tag på sunsetcruise og nyd solnedgangen på havet.

Dag 7 - Zanzibar:

Hvis I ikke fik set delfiner på den Blå safari, kan I vælge at deltage i Delfinturen (ikke inkluderet), hvor I sejler ud tidligt om morgenen for at se delfinerne mens de er mest aktive. Der er 99% chance for at opleve delfiner på tæt hold på denne udflugt og ofte er det muligt at svømme med de fantastiske dyr.

Dag 8 - Zanzibar:

I kan vælge at slappe af på det dejlige hotel med en bog ved poolen eller svømme en tur i det azurfarvede hav, eventuelt med en snorkel så livet under vandets overflade kan nydes.

Dag 9 - Zanzibar:

I kan vælge at slappe af på det dejlige hotel med en bog ved poolen eller svømme en tur i det azurfarvede hav, eventuelt med en snorkel så livet under vandets overflade kan nydes.

Dag 10 - Zanzibar:

I kan vælge at slappe af på det dejlige hotel med en bog ved poolen eller svømme en tur i det azurfarvede hav, eventuelt med en snorkel så livet under vandets overflade kan nydes.

Dag 11 – Zanzibar - Afrejse

Der er afgang til Zanzibar lufthavn i løbet af formiddagen og I flyver med Qatar Airlines tilbage til København med kufferten fuld af oplevelser og minder for livet.

Dag 12 – Ankomst i København

Flyet lander i København om morgenen

Pris og tillæg

Priserne starter fra kr. 13.995 pr person i delt dobbelt værelse:

Barn der deler med 2 voksne fra 5.995kr

Enkeltværelses tillæg: 2.895kr

Det er muligt at opgradere til 5-stjernet Fruit and Spice Wellness Resort på sydkysten med halv pension eller til 5 -stjernet Gold Zanzibar Beach House and Spa på nordkysten med halv pensio. prisen er sæson-afhænglig, så kontakt os endelig for pris.

Rejsen er pr. person (ved min. 2 personer) og inkluderer følgende:

 • Fly fra København – Zanzibar (med mellemlanding i Doha eller i Istanbul) t/r med Qatar Airways eller Turkish Airlines
 • 2 nætter i Stone Town på 3-stjernede Tausi Palace Hotel inkl. morgenmad.
 • 7 nætter på 3-stjernede på Amaan Bungalows Resort inkl. morgenmad.
 • Transfer fra Stone Town til Amaan Bungalows
 • Transfer til/fra lufthavnen
 • Mad og drikkevarer på flyene København-Zanzibar t/r.
 • 20 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage.

Ikke inkluderet:

 • Obligatorisk visum til Tanzania, 50USD købes ved ankomst til Tanzania
 • Obligatorisk hotelskat på Zanzibar. 1 USD pr. person pr. nat. Betales direkte til hotellet ved udcheckning
 • Udflugter på Zanzibar
 • Alle måltider der ikke er nævnt i programmet

Tilkøb af 3 dages safari i Ngorongoro krateret, Tarangire og Lake Manyara Pris: 6.995kr

Dette inkluderer:

 • Indenrigsfly
 • 3 overnatninger
 • Engelsk talende chauffør-guide
 • Garanteret vinduesplads i safaribilen.
 • Vand og kaffe under safari-kørsel

(Bemærk I da har tre nætter mindre på hotellet på Zanzibar)

Hoteller

Hoteller i Stone Town:

Tausi Palace hotel. 3-stjernet hotel med fantastisk beliggenhed midt i de snoede gader i Stone Town. Værelser har air condition og er i kolonistil med tvivlsomt finish. Forvent ikke luksus, men rene og pæne værelser med hyggelig atmosfære. Morgenmaden nydes på tagterrassen med en fantastisk udsigt over Stone Town. Der er mange trapper på hotellet. Kan opgraderes til 4-stjernet Tembo Hotel med pool. Tembo hotel ligger i den gamle bydel helt ned til vandet og der er en livlig stemning. Tembo hotel er et meget smukt gammelt hotel, hvor også værelser er mærket af årene, men beliggenheden er uovertruffen.

Hoteller på Zanzibar:

Amaan Bungalows. Et 3-stjernet hotel på nordkysten der ligger direkte til en af Zanzibars bedste strande. Der er et pænt poolområde og solstole på stranden. Værelser er pæne, men slidte. En basis morgenmad indgår i prisen og det er muligt at tilkøbe aftensmad. Der er flere restauranter i området. Der kan opgraderes til 5-stjernet Fruit and Spice Wellness Hotel på sydkysten med halvpension. Hotellet har en stor flot pool og fantastisk mad. Der kan slappes ved poolen eller på den anlagte strand og bades i det turkisblå vand fra smukke bro. Et virkelig lækkert hotel, men det mangler den smukke strand der findes på nordkysten. Eller til 5-stjernet Gold Zanzibar Beach House and Spa på nordkysten. Hotellet ligger på Zanzibars bedste strand Nungwi og har god service, velsmagende mad og en skøn pool. Opholdet er med halpension. Elsker I strand og skal alle sanser forkæles, anbefales dette hotel. All Inclusive kan tilkøbes for 40$ pr person pr nat.

Kort