General

11 dage/10 nætter  ⇒ 4 dages/5 nætter safari, 4 nætter på Zanzibar og 1 nat i flyet

På denne safari Serengeti, Tarangire og Ngorongoro, er der virkelig kælet for detaljerne. Vi har valgt de bedste nationalparker i Tanzania så I får store dyre-og naturoplevelser. På Zanzibar skal I bo på et vidunderligt 5 stjernet hotel på øens nok absolut bedste strand

Programmet inkludere internationale fly, safari ved 1 dags safari i Tarangire, 2 dages safari Serengeti og 1 1 dags safari i Ngorongoro krateret, indenrigsfly og 5 nætter på et vidunderligt hotel på Zanzibar.

Nationalparkerne

safariVi har valgt Tanzanias bedste nationalparker til dette program og der er lagt op til helt store dyreoplevelser. I vil besøge Ngorongoro krateret, hvor der er en enorm koncentration af vilde dyr. De har hele deres livscyklus på bunden af den udslukte vulkan. Tarangire er en mindre nationalpark som Tarangire floden løber igennem. Der er masser af byttedyr som gazellaer, zebraer, gnuer og bøfler, søger til for det livgivende vand. Den store mængde byttedyr tiltrækker rovdyr som løver, leoparder og geparder.

Den nok mest kendte nationalpark i verden, Serengeti højsletten besøger I selvfølgelig også på denne safari. Og skulle I ikke allerede have spottet The Big Five, er der gode muligheder på safari Serengeti. The Big Five består af løven, bøflen, elefanten, næsehornet og leoparden. Men der er også masser af andre spændende dyr som giraffer, flodheste, gnuer, krokodiller og de allesteds nærværende aber. Se det detaljeret program under fanen “Dagsprogram” i venstre side. Læs mere om safari i Tanzania HER.

Safari lodges

De lodges vi har valgt til dette program ligger helt perfekt til store dyreoplevelser Kudu Lodge ligger helt centralt mellem Tarangire og Ngorongoro. Lodgen skaber de perfekte rammer for afslapning mellem de store dyreoplevelser. Værelser er rummelige og lækker i en en smuk have. Lodgen har en dejlig pool, hvor I kan køle ned efter en støvet dag på savannen. I Serengeti har vi valgt den gode telt camp, Serengeti Heritage Luxury Camp hvor I bliver indkvarteret i safaritelt i fuld ståhøjde med rigtige senge og selvfølgelig toilet og bad. Det giver en særlig dimension til safarioplevelsen af bo I komfortable telte helt tæt på naturen med alle de fleste af de faciliteter man normalt finder på et godt hotel.

Luksus på Zanzibar

Der er mange hoteller at vælge mellem på Zanzibar og i mange forskellige klasser. Til dette program har vi valgt en helt særligt hotel, nemlig det 5-stjernet Gold Zanzibar Beach House and Spa, vi personligt er helt vilde med. Gold Zanzibar ligger helt ned til en af Zanzibars absolutte bedste strand, Nungwi på nordkysten. Her spiller tidevandet ikke en større rolle, som det ellers gør de fleste steder på Zanzibar. Det gør I kan bades i det krystalklare vand hele dagen. Hotellet har kun 66 værelser og et stort fællesområde så der er aldrig crowded selv om hotellet er fuldt. Der er ingen kamp om solstolene, hverken på stranden eller ved den store pool. I bliver indkvarteret i 70kvm store værelser med badekar med udsigt til omgivelserne. Alle værelserne har enten en terrassen eller en stor altan med behagelige møbler.

Maden er et kapitel for sig selv. Halvpension indgår og bliver serveret som buffet i den den store åbne restaurant. Kokke tilbereder maden efterhånden som den bliver spist ved forskellige cooking-stations. Der er masser af seafood at vælge mellem, men der også en masse andre valgmuligheder. Maden bliver aldrig ensformig eller kedelig. Frokost kan I nyde i hotellets a la carte restaurant eller på en af de mange restauranter på stranden. Skal I rigtigt forkæle jer selv, kan All Inclusive med fordel vælges. Og bare rolig, der er ikke tale om en tynd drink i en papbæger, men gode drinks og frisk frugtjuice i rigelige mængder. Ved valg af All Inclusive er der også en lækker frokost i hotellet buffetrestaurant. Gold Zanzibar er perfekt som afslutning på en safari i Tanzania.

Dagsprogram

Dag 1 - Afrejse:

Afrejse fra København med Turkish Airlines. Vi kan også arrangere fly fra Stockholm.

Dag 2 - Ankomst til Tanzania:

Ankomst til Kilimanjaro lufthavn og transport til Kudu Lodge i Karatu. I flyver med Turkish Airlines og ankommer i tidligt om morgenen hvor efter der er ca 4 timers kørsel til Karatu. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 3 - Safari ved Tarangire:

Efter morgenmaden og udcheckning, går turen til Rift Valley, hvor Masai hyrder passer deres kvæg og geder. Lige før indgangen til Lake Manyara Nationalpark kører I igennem en lille men travl landsby, Mto wa Mbu, der er berømt for dens 120 forskellige stammer og der er en livlig og farverig atmosfære. Her er mulighed for at købe nogle af masaiernes smukke kunsthåndværk, men vær parat til at prutte om prisen.

Inde i Lake Manyara National Park, starter dagens game drive. Først gennem frodig skov, så savanne og frem til søens bred. Parken er et paradis for fugleinteresserede med over 400 forskellige fuglearte, flere af dem findes kun her. I kan forvente at se et varierede dyreliv med gazeler som f.eks. impalaer, dik-dik og bushbucks. I parken er der også flodheste og den berømte træklatrende Manyara løve. Den medbragte frokost nydes i det fri. I løbet af eftermiddagen køres der til Escarpment Luxury Lodge hvor der er aftensmad og overnatning.

Dag 4 - Safari i Ngorongoro krateret:

Efter morgenmaden går turen mod Ngorongoro Krateret. Krateret – eller Caldera, der er zebras_Safari_tanzania_Younes Rejserden korrekte betegnelse, er verdens største inaktive vulkan. Krateret er over 20 km bredt og ca. 600 meter dybt. På en klar dag kan I fra bunden, se kratervæggene hele vejen rundt.

I dag vil der være game drive på krater bunden, gennem savanne og regnskov, og I vil opleve soda-søen Lake Makat med sine mange flamingoer. Ngorongoro er kendt for The Big Five: Bøfler, sorte næsehorn, elefanter, løver og leoparder. Men der er også mange andre dyr som geparder, flodheste, hyæner, gnuer og zebraer i hobetal. Måske er I heldig nok til at se det udrydningstruede sorte næsehorn, der her i parken er beskyttet af bevæbnede rangers. Den medbragte frokost nydes i den fantastiske natur på krater bunden. Der er aftensmad og overnatning på Ngorongoro Sopa Lodge eller Ngorongoro Serena Lodge.

Dag 5 - Safari Ngorongoro krateret og Serengeti

Efter morgenmad er der game drive i  Ngorongoro krateret, hvorefter turen går af jordveje væk fra højsletten og ind i hjertet af det rigtig vilde Afrika - Serengeti Nationalpark med nærmest endeløse sletter der strækker sig så langt øjet rækker.

I kører mod midten af nationalparken, der også er kendt som Seronera der rummer den største koncentration af dyr i Serengeti da Seronera floden løber herigennem og er naturligt drikke-og jagt område for både bytte-og rovdyr. Frokosten nydes på en af nationalparkes lodges eller camps, hvorefter der er game drive hele eftermiddagen. Ved aftentid når i frem til Mbuzi Mawe Serena Camp, hvor I overnatter i luksuriøse telte med rigtige senge og bad og toilet. Der er aftensmad i campen.

Dag 6 - Safari i Serengeti:

Dyrene er mest aktive inden det bliver for varmt, hvorfor I starter med et par timers gamedrive i solopgangen før morgenmaden for en helt fantastisk dyreoplevelse. I vil så vende tilbage til det valgte overnatningssted for at spise morgenmad og slappe af indtil frokost. Efter frokost er der igen gamedrive i Serengeti. Der er aftensmad og overnatning Mbuzi Mawe Serena Camp.

Dag 7 - Safari i Serengeti og fly til Zanzibar:

Efter morgenmaden er der udcheckning og et kort game drive i Serengeti på vej til den lille lufthavn, hvorfra I flyver til Zanzibar. På Zanzibar møder vores repræsentant jer uden for lufthavnen og sørger for transport til Gold Zanzibar Beach House and Spa på Nordkysten.

 

Dag 8 - Zanzibar

I kan vælge at slappe af på det dejlige hotel med en bog ved poolen eller svømme en tur i det azurfarvede hav, eventuelt med en snorkel så livet under vandets overflade kan nydes. I kan også vælge at deltage på vores spændende udflugter f.eks. til Stone Town og Prison Island.

Dag 9 - Zanzibar:zanzibar_Safari_tanzania_Younes Rejser

Det er muligt at deltage på en af de planlagte udflugter. Tag f.eks. med på Blå Safari (ikke inkluderet), hvor vi sejler med den traditionelle sejlbåd, Dhow. Der er rig mulighed for at snorkle ved et af de flotte koralrev (leje af snorkeludstyr indgår i prisen). Sejlbåden lægger til en lille ø, hvor der serveres en dejlig seafood lunch. Det er en heldagstur hvor der er tid til at nyde livet over og under hav overfladen

Dag 10 - Zanzibar:

Tid til afslapning eller at tage på en af udflugterne, f.eks. en tur til en af de lokale krydderiplantageeller opleve Jozani forest der er et regnskovsområde med aber (Ikke inkluderet). Eller tag på sunsetcruise og nyd solnedgangen på havet.

Hvis I ikke fik set delfiner på den Blå safari, kan I vælge at deltage i Delfinturen (ikke inkluderet), hvor I sejler ud tidligt om morgenen for at se delfinerne mens de er mest aktive. Der er 99% chance for at opleve delfiner på tæt hold på denne udflugt og ofte er det muligt at svømme med de fantastiske dyr.

Dag 11 – Zanzibar - Afrejse

Når I flyver med Turkish Airlines er der afrejse fra hotellet om natten og I ankommer til København sen eftermiddag.

 

Pris og tillæg

Priser fra 34.995kr

Rejsen er pr. person (ved min. 2 personer) og inkluderer følgende:

 • Fly fra København – Kilimanjaro Zanzibar-København (med mellemlanding) med  Turkish Airlines
 • 3 nætter på 4-stjernet Kudu Lodge i Karatu med fuld pension (dog er frokost første dag ikke inkluderet)
 • 2 nætter på Serengeti Heritage Luxury Camp
 • 4 nætter på 5-stjernet Gold Zanzibar Beach House and Spa med halv pension
 • Safari i Tarangire, Ngorongoro og Serengeti
 • Frokost (lunch box) på safaridagene
 • Entre til nævnte Nationalparker
 • 1 liter vand pr person pr safaridag
 • Garanteret vinduesplads i safaribilen
 • Transfer til og fra hoteller
 • Transfer til og fra lufthavnene
 • Indenrigsfly Arusha-Zanzibar
 • Mad og drikkevarer på flyene København-Kilimanjaro Zanzibar-København
 • 20 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage

Ikke inkluderet:

 • Obligatorisk visum til Tanzania, 50USD. Købes ved ankomst til Tanzania
 • Obligatorisk hotelskat på Zanzibar. 1 USD pr person pr nat. Betales direkte til hotellet ved udcheckning
 • Udflugter på Zanzibar
 • Ballontur i Serengeti
 • Drikkepenge til guiden/chaufføren ca 20 USD pr person pr safaridag. Gives direkte til guiden/chaufføren når safarien afsluttes
 • Alle drikkevarer (undtagen 1 liter vand pr person pr dag på safari
 • Alle måltider der ikke er nævnt i programmet

Kort