General

9 dage/8 nætter ⇒ 3 nætters Nilkrydstogt og 5 nætter i Hurghada.

Tag med på en forrygende rejse, hvor alle de klassiske steder langs Nilen kombinere nilkrydstogt og rødehavet Tag på nilkrydstogt efterfulgt af et afslappende ophold på all-inclusive hotel i badebyen Hurghada.

Nilkrydstogt

På et nilkrydstogt ser I landsbyer og det daglige liv langs nilbredden, alt imens båden passerer skiftende og smukke landskaber. Krydstogtbåden sejler fra Aswan til Luxor og lægger til i begge byer, så disse kan ligeledes besøges og seværdighederne kan udforskes. Undervejs lægger båden også til i Kom Ombo, så de smukke dobbelttempel der kan besøges. Ombord på den 5-stjernede krydstogtbåd Quest, kan I bare slappe af og nyde omgivelserne. I indlogeres i en udvendig kahyt med store panorama vinduer. Kahytten er udstyret med aircondition, minibar, privat badeværelse med badekar samt kabel-tv. Helpension er inkluderet i prisen og her nydes morgenmad, frokost, aftensmad samt eftermiddags te/kaffe. Krydstogtbåden har et rummeligt soldæk med swimmingpool, lounge område og bar. Om aftenen er der musik og dans i baren. Læs mere om nilkrydstogt HER.

Rødehavet – Hurghada

Efter krydstogtet er det tid til afslapning i Hurghada. Her nyder I 4 overnatninger med All-inclusive på det 5* Hilton Hurghada Resort, som ligger direkte ud til Det Røde Hav. Resortet kan prale af en gylden, privat sandstrand, swimmingpools, aquapark, health club samt barer og restauranter. Hurghada var oprindeligt en lille fiskerby, men har nu p.g.a. turismen vokset sig stor og I finder alle tænkelige moderne faciliteter. Gå f.eks. en tur på den nye marina hvor luksusyachts lægger til eller nyd en kop krydret te og en vandpibe på en af de lokale vandpibe caféer. Der også mulighed for at opleve livet under vandet på en af vores udflugter. Tag f.eks. med på snorkeltur eller en sejltur på en båd med glasbund, så livet under havet kommer helt tæt på.

Fleksibilitet

Programmet her med nilkrydstogt og rødehavet, kan bestilles som det er, men kan også tilpasses jeres ønsker. Vil I gerne opleve Kairo eller have længere tid i Hurghada, kan programmer let udvides. Ring eller skriv, så tilpasser vi rejser jeres ønsker. Vil I f.eks. gerne have 3 nætter på nilkrydstogt i stedet for 4 nætter, kan vi anbefale “Nilkrydstogt og Hurghada“. Vil I gerne besøge Cairo og have bedre tid i Aswan kan vi anbefale “Rundrejse i Egypten – Program 1“.

Dagsprogram

9 dage/8 nætter ⇒ 3 nætters Nilkrydstogt og 5 nætter i Hurghada.

Dag 1
I flyver fra Kbh. kl. 14.45/15.45 (sommer-/vintertid) og ankommer til Cairo ca. kl. 20.10. Vores repræsentant møder jer i Cairo lufthavn, udleverer evt. visum og assisterer jer til indenrigsflyet til Aswan. Ved ankomst til Aswan lufthavn kl. ca. 23.30 bliver I mødt af en af vores repræsentanter som hjælper jer videre til krydstogtbåden (20 min. kørsel fra lufthavnen) og hjælper med at tjekke ind.

Dag 2
Om morgenen er der mulighed for udflugt i Aswan til Den nye Dæmning, Den ufuldendte Obelisk og Philae Templet (inkluderet i udflugtspakken, som skal tilkøbes rejsen). Vi spiser frokost på skibet. Skibet sejler mod Kom Ombo ved frokost tid. Når vi er fremme i Kom Ombo lægger vi til og det er mulighed at besøge Kom Ombo Templet (inkluderet i udflugtspakken, som skal tilkøbes rejsen). Dette tempel er et dobbelttempel, som er viet til falkeguden Horus og krokodilleguden Sobek. Herefter sejler vi videre mod Edfu. Skibet lægger til I Edfu, hvor vi overnatter på skibet i Edfu. Middagen spiser vi på skibet.

Dag 3
Morgenmaden og formiddagen nydes på skibet. Vi sejler videre mod slusen i Esna i løbet af formiddagen. Når den er passeret, kan sejle videre mod Luxor, som vi når sen eftermiddag. Middagen spiser vi på båden. Om aftenen er der mulighed for at se det fantastiske lyd og lys show i Karnak templet eller et besøg i Luxor templet (skal tilkøbes som ekstra tur).

Dag 4
Næste morgen tjekker vi ud fra båden. Der er mulighed for besøg til vestbredden, hvor vi besøger Kongernes dal med de meget smukke og velholdte kongegrave, Hatshepsut’s dødetempel og Memnon kolosserne (inkluderet i udflugtspakken, som skal tilkøbes rejsen). Det er muligt for de morgenfriske at tage en tur med luftballon over Kongernes Dal (skal tilkøbes som ekstra tur). Her flyves afsted samtidig med solens første stråler rammer dalen og det er en helt utrolig smuk og enestående oplevelse. Vi kører til hotellet i Hurghada (ca. 5 timer) og tjekker ind.

Dag 5-8
Dagene bruges i Hurghada, hvor det er muligt at bade fra hotellets strand, i poolen eller prøve nogle af de mange vandaktiviteter.

Dag 9
Der er tjek ud tidligt efter morgenmaden og der køres til lufthavnen i Hurghada for at flyve til Cairo lufthavn og videre til Kbh.kl. ca. 10. og med ankomst kl. 13.45/14.45 (sommer-/vintertid).

Vi tager forbehold for mindre ændringer i programmet.

Pris og tillæg

9 dage/8 nætter ⇒ 3 nætters Nilkrydstogt og 5 nætter i Hurghada.

Afrejse dato fra København Pris pr. person i dbl. vær.

KONTAKT OS FOR PRIS OG AFREJSEDATO.

OBS! Nilkrydstogtet starter i Aswan og og slutter i Luxor.

Baby (0-1 år) kan medbringes for 850 kr. og barn (2-11 år) kan medbringes for 5.495 kr.

 • Direkte fly fra København (CPH) - Cairo (CAI) t/r med Egypt Air
 • Mad og drikkevarer på flyet fra København og fra Cairo
 • Indenrigsfly fra Cairo - Aswan.
 • Indenrigsfly fra Hurghada - Cairo.
 • 3 nætters Nilkrydstogt på den 5* krydstogtbåd Nile MS Royal Princess eller MS Radamis
 • 5 nætter på det 4+-stjernede Hilton Hurghada Resort Hotel i Hurghada
 • Helpension ombord på krydstogtbåden (morgenmad, frokost og aftensmad)
 • All Inclusive på hotellet
 • Transfer til/fra lufthavne
 • Transfer fra krydstogtbåd til hotel i Hurghada
 • 23 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage

Alle tillæg:

 • Obligatorisk indgangsvisum til Egypten: 250 kr. pr. person (uanset alder).
 • Enkeltværelsestillæg: 1.750 kr. for 4+* hotel i Hurghada (forespørg på ledighed).
 • Enkeltværelsestillæg: 1.950 kr. for 5* hotel i Hurghada (forespørg på ledighed).
 • Garanteret kahyt på øvre dæk: 1.000 kr. pr. kahyt for alle 4 nætter på krydstogtskibet.
 • Opgradering på hotellet i Hurghada til front/hovedbygningen: 560 kr. pr. værelse for alle 4 nætter.
 • Opgradering til 5* hotel Cleopatra Resort Makadi kr. 650,- pr. person for de 5 nætter i standardværelse for all inclusive
 • Opgradering til 5* Marriott Hurghada kr. 1.200,-  pr. person for de 5 nætter i standardværelse for all inclusive

Udflugter:

 • Det er muligt at tilkøbe enkelte udflugter, eller en samlet udflugtspakke direkte hos Younes Rejser. Udflugtspakken koster 1.330 kr. pr. person (børn u. 12 år koster 665 kr. pr. barn) og inkluderer:
 • I Aswan: den nye dæmning, den ufuldendte obelisk og Philae templet.
 • På krydstogtet: Kom Ombo templet.
 • I Luxor: Kongernes dal, Hatshepsut templet og Memnon Kolosserne.

I Hurghada er det også muligt at komme med på udflugter. Se dem her. Priser for børn:

 • Baby i alderen 0-1 år: 850 kr.
 • Barn i alderen 2-11 år: 5.495 kr.

Fly info:

 • Der flyves med Egypt Air på samtlige afgange.
 • Mad og drikke er inkluderet på både ud- og hjemrejsen på flyet.
 • Udrejse fra København (CPH) kl. 15.45 med ankomst i Cairo (CAI) kl. 20.05.
 • Hjemrejse fra Cairo (CAI) kl. 10.00 med ankomst i København (CPH) kl. 14.45.
 • Der tages forbehold for eventuelle ændringer i flytiderne.

 

Kort