General

Hold skoleferien i Egypten og få en oplevelse for hele familien!

Hold skoleferie i Egypten, tag dine børn med.  Vi har dansktalende guide med på rejsen på visse afrejse datoer, så alle kan høre og forstå de fantastiske fortællinger, som man ikke kan lade være med at blive grebet af.

Landet er spækket med kulturelle seværdigheder, der ligger til grund for hele Europas historie og kultur. Lige fra de mystiske sagnomspundne pyramider i nord til kærlighedsgudinden Isis’ tempel i syd, finder I spændende templer, faraoniske grave og obelisker, der vidner om en svunden storhedstid. Denne skoleferie i Egypten giver jer helt sikkert oplevelser for livet!

Udflugter på skoleferie i Egypten

Når man er på skoleferie i Egypten, der er så spækket med seværdigheder og historie, skal man selvfølgelig besøge seværdighederne. Vi har kombineret en udflugtspakke, som er tilrettelagt så I får set mest muligt, men også samtidig har indlagt tid til afslapning. På udflugterne fortæller vores guide om Egyptens historie og om seværdighederne undervejs. Vores guider deler gerne ud af deres enorme viden om landet, historien og kulturen. Guiden sørger selvfølgelig også for de praktiske elementer som transport og entre billetter.

Det er desværre ikke tilladt for de dansk talende rejseledere at guide på selve seværdighederne, men de sørger for at forklare grundigt inden, enten i bussen eller på nilbåden. Der er altid en engelsktalende guide med også, der så forklarer inde ved selve seværdigheden.

Ønsker I ikke alle udflugter i pakken, er I selvfølgelig også velkomne til at vælge enkelte udflugter. Vores liste over udflugter og priserne finder I her.

Kairo

På rejsen er der en dag i Kairo. Det varierer om der er 1 eller 2 nætter og om Kairo besøges i starten eller slutningen af ferien. Der er en dag til at opleve de storslåede pyramider, der stolt forsvares af Sfinksen på Giza plateauet og det egyptiske museum med de fantastiske skatte. Disse seværdigheder indgår i vores udflugtspakke. Har I været i Kairo før eller vil I hellere slappe af ved poolen, er der selvfølgelig også mulighed for det. Se mere om alt det Kairo har at byde på her.

Nilkrydstogt på skoleferie i Egypten

Nilkrydstogt sejler fra Luxor til Aswan og I er totalt på båden i 4 nætter.

I indlogeres i en udvendig kahyt med store panorama vinduer. Kahytten er udstyret med aircondition, minibar, privat badeværelse med badekar, kabel-tv samt LAN internetadgang. Vær opmærksom på at når båden lægger til, ligger der ofte flere både uden på hinanden og der vil ikke være udsigt fra kahytten. Men det vil typisk ikke være i kahytten I tilbringer det meste af jeres tid, men i stedet på det skønne soldæk eller i barområdet. Her er det vidunderligt at sidde og nyde landskabet glide forbi og få et glimt af det daglige liv for bønderne der går og passer deres jorde. Landskabet er meget varieret og der udspiller sig hele tiden et nyt smukt scenarie.

Det er også muligt at tage en forfriskende dukkert i den lille pool på soldækket, slappe af på en solstol eller nyde en drink i baren. Der er underholdning de fleste aftner i baren i form af mavedans, folklore show eller anden lokal underholdning.

Sejlturen

Krydstogtet starter i Luxor og hvis I tilvælger udflugtspakken, vil i starte med at besøge Kongernes Dal, Hatchepsuts dødetempel og Memnon-kolosserne på vestbredden af Luxor. En meget spændende tur og man kommer ned i 3 grave. Ønsker I at besøge Tut Ankt Amons grav eller andre specielle grave, kræver det en tillægsbillet.

Undervejs lægger båden til i Kom Ombo og Edfu. I udflugtspakken indgår en udflugt til Kom Ombo templet, der ligger lige ud til Nilen. Templet er ikke så stort, men er et sjældent dobbelttempel bygget i den græsk-romerske periode. Her ligger også et lille museum der indeholder mumificerede krokodiller.

I Aswan vil det være Philae templet, den nye Aswan dæmning og den ufuldendte obelisk der indgår i pakken. Philea Templet ligger smukt på en ø i Nilen i mellem den nye og den gamle dæmning og man sejler derud i motorbåd.

Den ufuldendte obelisk er en næsten færdigt udhugget granit obelisk, der skulle transporteres til Nilen. Her skulle den sejles til den endelige destination, hvor den skulle stå og vise i al sin glans, at den var en farao værdig. Men hvorfor nåede den aldrig så langt…?

Læs mere om Nilkrydstogt her.

Luxor og Aswan

Luxor er ikke uden grund kendt som verdens største udendørs museum. Her finder I virkelig monumenter og templer i massevis. Hvis ikke I vil til vestbredden kan I besøge Karnak templet og Luxor templet. Der er et stort udvalg af caféer og restauranter i Luxor og en livlig stemning i bybilledet.

Aswan er mere rolig og man mærker tydeligt at byen ikke er afhængig af turisme på samme måde. Byen er mere hyggelig og er alletiders hvis I vil suge lidt lokal kultur til jer og gå en tur i den hyggelige basar.

Vores rejseleder og guide

Fatma Younes

Fatma Younes er fatma- egyptisk guideuddannet arkæolog
fra Cairo University og
efterfølgende certifice-
ret guide. Med en
opvækst i familiehuset i Aswan, med udsigt
til Philae Templet midt i Nilen, har hun siden barnsben haft interesse for arkæologi og egyptisk historie. Med særlig interesse indenfor Det Nye Rige, kan Fatma med indlevelse fortælle historierne om templer og monumenter, som var man tilbage i faraoerne regeringstid og de gamle guders storhedstid.
Fatma har arbejdet for nogle af de største rejsebureauer i verden f.eks. Abercrombie & Kent, Thomas Cook og Younes Rejser naturligvis.

Tine Helena

Tine Helena er vores danske rejseleder. Hun bor halvdelen af året i Luxor og har lang erfaring som rejseleder. Hendes mange år i EgyptenTine Helena Rejseleder har givet hende stor indsigt i både det daglige liv i Egypten og de mange arkæologiske fund der er stadig findes.

 

 

 

 

 

Ahmed Hass

En egyptisk dansktalende guide og egyptolog.  Studerede historie og arkæologi på universitetet.  Arbejder inden for turisme siden 2003.Guide Ahmed

 

 

 

 

 

Vi vil med – hvad gør vi?

For at booke din ferie i Egypten skal du blot sende os en mail på younesrejser@younesrejser.dk med programnavn, afrejsedato, alle rejsedeltageres navne, som de står i passene, adresse og telefonnummer samt hvilke tillæg I ønsker.

Du er selvfølgelig velkommen til at ringe til os, hvis du mere information om rejsen og mulighederne.

Vi bruger normalt Egypt Air som flyselskab til denne rejse. De flyver direkte til Kairo fra København. Ønsker I at starte rejsen fra en anden lufthavn, kan det i de fleste tilfælde også lade sig gøre.

Dagsprogram

Dagsprogrammet i de forskellige programmer varierer, men alle på alle rejse har du mulighed for at besøge seværdigheder i Kairo, Luxor og i Aswan.

Du kan vælge mellem de forskellige programmer og læse mere ved at klikke på programmet.

2 nætter i Kairo, 4 nætters nilkrydstogt og 3 nætter i Aswan

2 nætter i Kairo, 4 nætters nilkrydstogt og 2 nætter i Aswan

2 nætter i Kairo 3 nætters nilkrydstogt, 3 nætter i Luxor

3 nætters nilkrydstogt, 4 nætter i Luxor og 1 nat i Kairo

2 nætter i Kairo, 3 nætters krydstogt og 2 nætter i Luxor

3 nætters nilkrydstogt, 5 nætter i Hurghada og 1 nat i Kairo

2 nætter i Kairo, 3 nætters nilkrydstogt og 4 nætter i Luxor

 

Vær opmærksom på at det ikke er det fulde antal dage der sejles på krydstogtet. Der er lagt tid ind til, at man kan nå at se seværdighederne i byerne man lægger til ved. Derfor er det typisk først på anden dagen efter check in på båden at den sejler. Der vil også være en nat undervejs at man lægger til og overnatter, samt en nat til sidst inden check ud, at man ligger til kajs. Derfor skal man regne med at være 3/4 nætter på båden, men altså ikke sejle i fulde 3/4 dage.

Vær venligst også opmærksom på, at hvis du rejser i november til og med februar kan det være koldt om natten på bådene. Der er ikke klimaanlæg med varme, kun aircondition til at køle ned med, i kahytterne på bådene.

For at booke rejsen skal du blot sende os en mail på younesrejser@younesrejser.dk med programnavn, afrejsedato, alle rejsedeltageres navne, som de står i passene, adresse og telefonnummer samt hvilke tillæg I ønsker.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for at tage en snak om rejsen og mulighederne.

Pris og tillæg

Find din klassiske rejse i Egypten med dansk talende guide. Så får børnene det maksimale ud af rejsen og jeres familie får minder for livet!

Dagsprogrammet i de forskellige programmer varierer, men alle på alle rejse har du mulighed for at besøge seværdigheder i Kairo, Luxor og i Aswan.

Priserne er pr. person (ved min. 2 personer) og inkluderer følgende:

 • Direkte fly fra København - Cairo t/r.
 • Mad og drikkevarer på flyet fra København.
 • 23 kg indcheket bagage og 8 kg håndbagage.
 • Indenrigs fly fra Cairo til enten Luxor eller Aswan alt efter program
 • Indenrigs fly fra Luxor eller Aswan til Cairo alt efter program
 • I programmet nævnte transfers mellem lufthavne og hoteller og til og fra nilbåden
 • 3 eller 4 nætters Nilkrydstogt
 • Helpension ombord på krydstogtskibet (morgenmad, frokost og aftensmad).
 • Se de enkelte programmer for hvor mange nætter, der er på hotellet i henholdsvis Kairo, Luxor og Aswan
 • Dansk rejseleder i Aswan og Luxor på udvalgte rejser
 • Engelsktalende guide på hele rejsen.

Påskeferie 2023

3 nætters nilkrydstogt, 5 nætter i Hurghada og 1 nat i Kairo

Pris pr. person ved 4* hoteller

Fredag-søndag

Pr. person i dbl.vær. Børn Enkeltværelse

tillæg

31.3.-09.04.23 kr. 13.495,-

UDSOLGT

kr. 9.950,-

UDSOLGT

kr. 2.950,-

UDSOLGT

 

Pris pr. person ved 5* hoteller

Fredag-søndag

Pr. person i dbl.vær. Børn Enkeltværelse

tillæg

31.3.-09.04.23 kr. 13.995,-

UDSOLGT

kr. 9.950,-

UDSOLGT

kr. 3.100,-

UDSOLGT

 

2 nætter i Kairo, 3 nætters nilkrydstogt og 4 nætter i Luxor

Pris pr. person ved 4* hoteller

lørdag-mandag

Pr. person i dbl.vær. Børn Enkeltværelse

tillæg

01.04.-10.04.23 UDSOLGT UDSOLGT- UDSOLGT

 

Pris pr. person ved 5* hoteller

lørdag-mandag

Pr. person i dbl.vær. Børn Enkeltværelse

tillæg

01.04.-10.04.23 kr. 13.995,-

UDSOLGT

kr. 9.950,- kr. 3.100,-

 

Efterårsferie 2023

2 nætter i Cairo, 4 nætters nilkrydstogt og 2 nætter i Aswan

 

Pris pr. person ved 4* hoteller

Lørdag-søndag

Pr. person i dbl.vær. Børn  

Enkeltværelse

tillæg

14.10.-22.10.23
kr. 12.495,- kr. 9.650,- kr. 2.700,-

 

Pris pr. person ved 5* hoteller

Lørdag-søndag

Pr. person i dbl.vær.

 

Børn  

Enkeltværelse

tillæg

14.10.-22.10.23
kr. 12.995,- kr. 9.950,- kr. 3.100,-

 

2 nætter i Kairo 3 nætters nilkrydstogt, 3 nætter i Luxor

 

Pris pr. person ved 4* hoteller

lørdag-søndag

Pr. person i dbl.vær. Børn Enkeltværelse

tillæg

14.10.-22.10.23  kr. 12.495,- kr. 9.650,- kr. 2.700,-

 

Pris pr. person ved 5* hoteller

lørdag-søndag

Pr. person i dbl.vær. Børn Enkeltværelse

tillæg

14.10.-22.10.23 kr. 12.995,- kr. 9.950,- kr. 2.950,-

 

Juleferie 2023

2 nætter i Cairo, 4 nætters nilkrydstogt og 3 nætter i Aswan

 Pris pr. person ved 4* hoteller

Lørdag-mandag

Pr. person i dbl.vær. Børn Enkeltværelse

tillæg

16.12.-25.12.23

kr. 14.995,-

kr. 9.950,- kr. 3.400,-

 

Pris pr. person ved 5* hoteller

Lørdag-mandag

Pr. person i dbl.vær. Børn Enkeltværelse

tillæg

16.12.-25.12.23 kr. 15.995,- kr. 10.950,- kr. 3.400,-

2 nætter i Kairo, 3 nætters krydstogt og 2 nætter i Luxor

Pris pr. person ved 4* hoteller

Lørdag-Lørdag

Pr. person i dbl.vær. Børn Enkeltværelse

tillæg

30.12.-06.01.24 kr. 14.995,- kr. 9.950,- kr. 3.400,-

 

Pris pr. person ved 5* hoteller

Lørdag-Lørdag

Pr. person i dbl.vær. Børn Enkeltværelse

tillæg

30.12.-06.01.24 kr. 15.595,- kr. 10.450,- kr. 3.900,-

 

2 nætter i Kairo, 4 nætters krydstogt og 2 nætter i Aswan

Pris pr. person ved 4* hoteller

Torsdag fredag

Pr. person i dbl.vær. Børn Enkeltværelse

tillæg

28.12.-05.01.24 kr. 13.995,- kr. 9.950,- kr. 3.400,-

 

Pris pr. person ved 5* hoteller

Torsdag fredag

Pr. person i dbl.vær. Børn Enkeltværelse

tillæg

28.12.-05.01.24 kr. 14.595,- kr. 10.450,- kr. 3.900,-

Vinterferie 2024

2 nætter i Kairo, 3 nætters nilkrydstogt og 3 nætter i Luxor

 

Pris pr. person ved 4* hoteller

Lørdag-søndag

Pr. person i dbl.vær. Børn  

Enkeltværelse

tillæg

10.02.-18.02.24
kr. 12.495,- kr. 9.450,- kr. 2.750,-

 

Pris pr. person ved 5* hoteller

Lørdag-søndag

Pr. person i dbl.vær.

 

Børn  

Enkeltværelse

tillæg

10.02.-18.02.24
kr. 13.495,- kr. 9.950,- Kr.2.900,-

Tillæg til rejserne

 • Obligatorisk indgangsvisum til Egypten: 250 kr. pr. person (uanset alder).
 • Garanteret kahyt på et af de øvre dæk 3. ell. 4.): 1000 kr. pr. kahyt for alle 3 eller 4 nætter på 4+* krydstogtskib.
 • Garanteret kahyt på et af de øvre dæk 3. ell. 4.): 1500 kr. pr. kahyt for alle 3 eller 4 nætter på 5* krydstogtskib.
 • Tillæg for værelse med pyramideudsigt 375 kr. pr. værelse pr. nat for 5* hoteller (min. 2 nætter)
 • Tillæg for middag på hotellerne, kontakt os for priser.
 • Børnepris fra 0-2 år: 850 kr.


Ekstra udflugter:
Det er muligt at tilkøbe enkelte udflugter eller en samlet udflugtspakke.

Udflugtspakken koster 1.950 kr. pr. person (børn under 12 år kr. 975 pr. barn) og inkluderer:

 • I Kairo: Pyramiderne og sfinksen i Giza og Det egyptiske museum inkl. frokost.
 • I Aswan: den nye dæmning, den ufuldendte obelisk og Philae templet.
 • På krydstogtet: Kom Ombo templet
 • I Luxor: Kongernes dal, Hatshepsut templet og Memnon Kolosserne.

Yderligere anbefalede udflugter

 • I Luxor er det også muligt at tilkøbe en luftballon-tur over Kongernes dal, startende tidlig morgen så det første morgenlys opleves fra luftballonen for 1250 kr. pr. voksen og 625 kr. pr. barn under 12 år.
 • I Aswan: Abu Simbel med bil 750 kr. pr. voksen og 375 kr. pr. barn under 12 år.

Der er dansktalende guide på udvalgte afrejsedatoer og engelsktalende guide med på alle udflugterne.

For at booke rejsen skal du blot sende os en mail på younesrejser@younesrejser.dk med programnavn, afrejsedato, alle rejsedeltageres navne, som de står i passene, adresse og telefonnummer samt hvilke tillæg I ønsker.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for at tage en snak om rejsen og mulighederne

 

Vær opmærksom på at det ikke er det fulde antal dage der sejles på krydstogtet. Der er lagt tid ind til, at man kan nå at se seværdighederne i byerne man lægger til ved. Derfor er det typisk først på anden dagen efter check in på båden at den sejler. Der vil også være en nat undervejs at man lægger til og overnatter, samt en nat til sidst inden check ud, at man ligger til kajs. Derfor skal man regne med at være 3/4 nætter på båden, men altså ikke sejle i fulde 3/4 dage.

Vær venligst også opmærksom på, at hvis du rejser i november til og med februar kan det være koldt om natten på bådene. Der er ikke klimaanlæg med varme, kun aircondition til at køle ned med, i kahytterne på bådene.

Hoteller

Hoteller i Aswan

5* Tolip Aswan Hotel
Helnan Aswan Hotel er beliggende med en smuk udsigt over Nilen, tæt på centrum af Aswan. Hotellet har et fuldt udstyret fitnessrum, bordtennis og forskellige former for underholdningsmuligheder, såsom bowling og biograf.
Alle værelser og poolværelser er indrettet i en klassisk hyggelig stil, med balkon og udsigt over Nilen. Alle værelser har satellit-tv, minibar og eget badeværelse med bruser.

4* Citymax
Citymax Hotel Aswan ligger på Nil cornishen og har en fantastisk udsigt over Nilen. Alle værelser har aircondition, eget badeværelse og gratis trådløs internetadgang. Det er muligt at bookeværelse med Nil-udsigt.

 

4* Basma Aswan
Hotel Basma ligger på Aswans højeste bakke og tilbyder en enestående udsigt over Nilen. Der er en terrasse i haven og ved swimmingpoolen. Der er også gratis WiFi.

Samtlige værelser byder på aircondition, nydelig indretning og eget badeværelse. Der er også en velassorteret minibar og tv, mens nogle af værelserne derudover byder på udsigt over Nilen.

 

Hoteller i Luxor

4* Eatabe Luxor Hotel
Med udsigt over Den Blå Nil og i centrum af Luxor ligger hotellet centralt placeret ved Luxortemplet.
Samtlige værelser har TV og udsigt over hotellets have eller Nilen og udstyret med aircondition, TV og rummeligt badeværelse.

 

4* Ibrotel Luxor
Iberotel Luxor her en fremragende beliggenhed med udsigt over Nilens breder og er ideelt til romantiske ferier og bryllupsrejser eller til at udforske de mange vidundere i det gamle Egypten. Hotellet ligger i Luxor centrum, direkte ned til Nilen og kun ti minutter væk fra Luxors tempel. Det 4-stjernede hotel tilbyder en betagende udsigt over floden, vestbredden og Thebes-bjergene.

Alle Younes Rejsers værelser på Iberotel Luxor har garanteret udsigt over Nilen.

 

5* Maritim Luxor Jolie Ville
Hotellet er idyllisk anlagt med omkringliggende parklignende haver. Den gamle del af hotellet er lavet i et-plans bungalower, hvor den nye del er 2 etagers værelsesklynger. Der er udsigt over Nilen fra nogle af værelserne samt fra hovedrestauranten og de 3 udendørs swimmingpools. Poolen tættest på hovedrestauranten er opvarmet i vinterhalvåret.

Maritim Luxor har infinity-pool med vandkanon og udsigt til Nilen. En anden pool har aquapark for de mindste og hotellet er derfor perfekt valg for familier med børn. Det er muligt for hotellets gæster at deltage de forskellige faciliteter til fritidsaktiviteter, herunder 4 tennisbaner og et fitnesscenter.Samtlige værelser har egen terrasse med udsigt over den frodige have. De har aircondition, satellit-tv samt te- og kaffefaciliteter.

Der forefindes også et mini zoo, hvor børnene kan klappe forskellige dyr, dog  anbefales det ikke at klappe den gamle nilkrokodille 🙂

 

5* Pavillion Winter Luxor

 

 

Hoteller i Kairo

4* Mercure Cairo Le Sphinx Hotel (lukket i øjeblikket grundet renovering)
Her skal I bo ved foden af Giza-pyramiderne. Hotellet byder på rummelige værelser med udsigt over pyramiderne eller en lækker frodig have.
Mercure Cairo tilbyder, udendørs pool, topmoderne fitnesscenter, sauna og stort indendørs spabad og alle hoteller har naturligvis aircondition, TV og lækkert badeværelse.

4* Cairo Pyramids Hotel
Dette hotel ligger i Giza-området og har en fantastisk udsigt over pyramiderne. Det ligger smukt placeret i en anlagt have, og I kan glæde jer til en udendørs pool, motionsrum, sauna og massagefaciliteter.
Alle værelserne er udstyret med aircondition, TV, badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.
Dette er et perfekt valg for dig, der er interesseret i mindesmærker, museer og historie.

4+* Steinenberger Tahrir

5* Cairo Pyramids Steinenberger
Cairo Pyramids Steinenberger ligger i Giza, tæt på pyramiderne og ved siden af Cairo Pyramids Hotel.

Hotellet har anlagt have med en fantastisk udsigt til pyramiderne. Også hotellets udendørs pool område har udsigt dertil og på hotellet findes endvidere motionsrum, sauna og massagefaciliteter.

De rummelige værelser på Cairo Pyramids Steinenberger er udsmykket med egyptiske motiver. Alle værelserne har aircondition, satellit-tv, toiletartikler og hårtørrer.

5* Le Meridian Pyramids Hotel & Spa (lukket i øjeblikket grundet renovering)
Le Meridien Pyramids Hotel & Spa ligger i Giza og har fantastisk udsigt over de majestætiske pyramider. Der er stor udendørs pool med bar-ø og gratis wi-fi overalt på stedet.

Værelserne har fladskærms-tv og skrivebord. Nogle har også balkon med lyse træmøbler, nogle med udsigt til pyramiderne (mod tillæg).

5* Concorde el Salam

 

Nilkrydstogt

4+ MS Radamis Nile Cruise
4+Ms Tamr Henna 
4+MS Quest Nile Cruise 

4+ Ms Iberotel Crown Empress

5*M/s kahila

5* M/s Jamila

5*M/s Farida

5*M/s Steigenberger Legacy Nile

Skibene består af 4 dæk, det nederste dæks kahytter er forbeholdt personale og guides, 2. dæk har reception og kahytter, 3. dæk har restaurant og almindelige kahytter samt suiter og på 4. dæk ligger baren almindelige kahytter samt suiter.

Alle skibets kahytter ligger udvendigt, dvs. der er kun én række i hver side af skibet. 3. og 4. dæk er hvad vi kalder øvre dæk. Det er muligt at bestille kahyt på øvre dæk (mod tillæg) for at komme så højt op i lyset som muligt, når bådene ligger i havn samt væk fra eventuelle rystelser og støj motoren kan give. I havnen ligger skibene uden på hinanden, og de nederste dæk er selvfølgelig mørkere at opholde sig på end længere oppe.

Alle kahytter har eget badeværelse med hårtørrer, aircondition og satellit-tv med satellitkanaler.

Der er én restaurant på skibet, hvor alle måltiderne indtages. På soldækket øverst på skibet, er der en lille pool, en bar og overdækket terrasse med stole og borde, hvor de læskende drikke kan nydes.

I indlogeres i en udvendig kahyt med store panoramavinduer. Vi sørger altid for at få kahytter så højt på båden som muligt. Men vi kan ikke uden betaling garantere kahyt på øvre dæk (3. eller 4. dæk), da der kan være andre der betaler sig fra at bo i kaytterne. Derfor vil der altid være et tillæg på kahyt på øvre dæk, hvis en kahyt skal garanteres der.

Vær opmærksom på at det ikke er det fulde antal dage der sejles. Der er lagt tid ind til at man kan nå at se seværdighederne i byerne man lægger til ved. Derfor er det typisk først på anden dagen efter check in på båden at den sejler. Der vil også være en nat undervejs at man lægger til og overnatter, samt en nat til sidst inden check ud at man ligger til kajs. Derfor skal man regne med at være 3 eller 4 nætter på båden men altså ikke sejle i fulde 3 eller 4 dage.

Undervej lægger båden til i Kom Ombo og Edfu. Her er det muligt at besøge Kom Ombo templet, der ligger smukt ud til Nilen. Templet er ikke så stort, men er et sjældent dobbelttempel bygget i den græsk-romerske periode.

Der er tid til at besøge de to byers store seværdigheder. I Luxor vil der være mulighed for at besøge Kongernes Dal, Hatchepsuts dødetempel og Memnon-kolosserne på vestbredden. Og i Aswan vil det være muligt at besøge Philae templet, den nye Aswan dæmning og den ufuldendte obelisk.

Vær venlig opmærksom på at hvis du rejser i november til og med februar kan det være koldt om natten på bådene. Der er ikke klimaanlæg med varme, kun aircondition til at køle ned med, i kahytterne på bådene.

 

Booking af rejsen

For at booke rejsen skal du blot sende os en mail på younesrejser@younesrejser.dk med programnavn, afrejsedato, alle rejsedeltageres navne, som de står i passene, adresse og telefonnummer samt hvilke tillæg I ønsker.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for at tage en snak om rejsen og mulighederne.

Kort